Meniu
Your Cart

Scaune de conferinta HRC 604 crem

Scaune de conferinta HRC 604 crem

Descoperă rafinamentul și confortul absolut în scaunul de conferință HRC 604 crem. O capodoperă a eleganței, acest scaun impresionează nu doar prin designul său subtil, ci și prin performanțele excepționale pe care le livrează în orice mediu de birou.

Construit pe un cadru metalic cromat, acest scaun redefines tehnologia și durabilitatea. Fiecare detaliu a fost meticulos lucrat pentru a crea o piesă care îmbină perfect estetica sofisticată cu funcționalitatea de top. PVC-ul durabil și rezistent la uzură care acoperă atât sezutul, cât și spătarul, nu doar adaugă un aer de rafinament, dar asigură și o rezistență de neegalat în fața uzurii intensive. Astfel, scaunul devine un partener de încredere în mediile de birou aglomerate și intense.

O caracteristică ce adaugă un plus de versatilitate acestui model este capacitatea sa de stocare. Fiind parte a categoriei celor stocabile, scaunele pot fi depozitate cu ușurință unul peste celălalt, economisind spațiu și facilitând organizarea. Acest aspect devine deosebit de util în orice mediu în care eficiența spațiului este esențială.

Recomandăm cu căldură acest model de scaun pentru diversele nevoi ale mediului de birou. Fie că este vorba despre zonele de așteptare ce merită o notă de eleganță, sălile de conferințe sau ședințe unde confortul este crucial, sau spațiile de lucru unde avem nevoie de o soluție practică pentru întâlniri scurte.

Cu dimensiuni bine gândite, scaunul HRC 604 crem se adaptează perfect diferitelor necesități. Înălțimea totală, inclusiv spătarul, măsoară 77 cm, oferind susținere și confort optim. Înălțimea până la nivelul șezutului, de 44 cm, este perfectă pentru a menține o postură corectă și confortabilă, iar lățimea generoasă a șezutului, 40 cm în fiecare parte, garantează spațiu suficient pentru mișcare.

Cu o garanție extinsă de 24 de luni, investiția în acest scaun este una în care poți avea încredere. Fiind capabil să suporte o greutate maximă de 120 kg, acest scaun se adresează tuturor membrilor echipei tale, oferindu-le suportul și confortul necesar pentru a se concentra pe munca lor.

Alege rafinamentul, durabilitatea și confortul desăvârșit cu scaunul de conferință HRC 604 crem. Adaugă un strop de eleganță fiecărui spațiu de birou, făcând din el mai mult decât simpla locație a muncii - o adevărată oază de productivitate și creativitate.


Scaune
Culoare Crem
Atribute
Material PVC
Greutate maximă (kg) 120
Înălțime scaun maximă (cm) 77
Înălțime șezut maximă (cm) 44
Înălțime spătar (cm) 25
Lățime șezut (cm) 40
Tip bază Metalica
Tip cadru Cromat

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie