Meniu
Your Cart

Scaune de conferinta HRC 604 bej

Scaune de conferinta HRC 604 bej

Bine ați venit la redefinirea experienței de conferință cu eleganța și confortul scaunului HRC 604 bej. Acest scaun excepțional combină rafinamentul designului cu durabilitatea și practicabilitatea, oferind un mediu de lucru propice productivității și colaborării intense.

Cu un cadru metalic cromat ce emană stil și stabilitate, modelul HRC 604 bej te întâmpină cu o estetică modernă, ce va impresiona orice mediu de conferință. PVC-ul durabil și rezistent la uzură acoperă atât sezutul cât și spătarul, asigurând o rezistență îndelungată în fața solicitărilor intensive ale mediului de birou. Fie că ai o întâlnire strategica sau o ședință de brainstorming, acest scaun îți oferă suportul necesar pentru a te concentra pe idei și rezultate.

Datorită naturii sale stivuibile, modelul HRC 604 bej devine aliatul perfect pentru optimizarea spațiului. Când nu este în uz, poți depozita cu ușurință mai multe scaune unul peste celălalt, eliberând astfel spațiu prețios pentru alte activități sau pentru o amenajare mai aerisită și organizată.

Cu dimensiuni ergonomice concepute pentru confortul utilizatorilor, acest scaun oferă o înălțime totală de 77 cm, cu un șezut plasat la 44 cm de sol. Cu o lățime generoasă a șezutului, de 40 cm în fiecare parte, se asigură spațiu suficient pentru a te mișca relaxat în timpul conferințelor lungi sau a prezentărilor.

Pentru a-ți oferi liniștea sufletească, produsul HRC 604 bej vine însoțit de o garanție de 24 de luni. Indiferent de intensitatea utilizării, poți conta pe calitatea și durabilitatea sa. Cu o greutate maximă admisă de 120 kg, acest scaun se adaptează nevoilor și cerințelor variate ale celor ce aleg să îl utilizeze.

Experimentează conferințele într-o nouă lumină cu scaunul HRC 604 bej. Adaugă un strop de eleganță spațiului tău de lucru, fără a face concesii în ceea ce privește confortul sau calitatea. Alege soluția care îmbină armonios designul sofisticat cu funcționalitatea inteligentă și transformă fiecare conferință într-o ocazie de succes și inspirație.


Scaune
Culoare Bej
Atribute
Material PVC
Greutate maximă (kg) 120
Înălțime scaun maximă (cm) 77
Înălțime șezut maximă (cm) 44
Înălțime spătar (cm) 25
Lățime șezut (cm) 40
Tip bază Metalica
Tip cadru Cromat

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie