Un scaun de birou confortabil - obiectul care iti poate schimba activitatea la locul de munca

Postat de Scaune Online 03.10.2016 0 Comentarii

 

scaun de birou

Sursa foto: www.designingcity.com 

 

 

La prima vedere, multe persoane sunt tentate sa spuna ca un scaun e… un scaun si atat. Te ajuta sa iti odihnesti picioarele. Punct. Ei bine, nu e deloc asa! In primul rand, oamenii care stau jos pentru a lucra pe perioade lungi de timp se expun riscului de a avea probleme cu spatele, gatul sau coloana vertebrala. Un scaun de calitate poate elimina toate problemele. De asemenea, acesta poate creste productivitatea la locul de munca, asigurand tot confortul de care o persoana are nevoie atunci cand se afla la birou.

 

In ultimii ani, oamenii isi petrec o buna parte din timpul unei zile la birou, in fata calculatorului. De fapt, este foarte posibil ca si tu sa citesti aceste randuri asezat pe un scaun. Pentru a exemplifica situatiile mentionate, consideram ca este relevanta urmatoarea informatie. Un grup de cercetatori din Statele Unite ale Americii a analizat in detaliu activitatile a 40 de persoane pe durata a 160 de ore de munca. La finalul studiului s-a ajuns la concluzia ca, in medie, angajatii si-au petrecut 93% din timpul disponibil pe scaun, la birou, cu ochii in ecran. Ce inseamna asta? Ca un scaun de birou are un rol esential in viata de zi cu zi!

 

 

 

Avantajele unor scaune de birou de calitate

 

Te ajuta sa ai o pozitie buna la birou - Asa cum am prezentat pe blog si in articolul “Zece trucuri care transforma banalul scaun de birou in locul perfect pentru munca”, un scaun de birou de calitate, cum sunt cele oferite de ScauneOnline, ofera posibilitatea de a regla inaltimea, astfel incat picioarele sa stea in pozitie dreapta pe podea, iar genunchii sa fie la un unghi de 90 de grade fata de podea si paraleli cu umerii. In plus, acesta ofera suport spatelui si sustine in mod corect coloana vertebrala. Toate aceste ajustari te ajuta sa iti imbunatatesti postura la birou si sa scapi de starea de tensiune.

 

 

Te ajuta sa te relaxezi - Modelele de scaune de birou de calitate sunt foarte confortabile, materialele folosite pentru sezut si spatar fiind alese astfel incat sa ajute muschii sa se relaxeze, lasand totodata pielea sa respire corespunzator. Pentru a te simti cat mai bine poti ajusta functiile scaunului in mod individual, in functie de nevoile tale.

 

 

Te ajuta sa scapi de durerile de spate, umeri si gat - Fara un suport adecvat pentru gat si spate in timp ce stai pe scaun, vei dezvolta rigiditate la nivelul gatului si in zona umerilor. Acest lucru poate duce chiar si la complicatii serioase, cum este spondiloza cervicala. Pentru a preveni astfel de afectiuni, scaunele de calitate au o tetiera care sprijina capul si chiar gatul, lasand intregul spate relaxat.

 

 

In stocurile ScauneOnline gasesti o gama foarte variata de astfel de scaune la preturi avantajoase. Spor la cumparaturi!

 

 

Lasa un comentariu