Top 3 cele mai bune scaune ergonomice de birou din portofoliul Scaune Online

Postat de Scaune Online 03.02.2017 0 Comentarii

Top 3 cele mai bune scaune ergonomice de birou din portofoliul Scaune Online

 

 

 

Scaune ergonomice de birou de la Scaune Online

 

 

 

Timpul prelungit petrecut la birou poate fi principala cauza a durerilor de gat, de spate si de umeri. De vina pentru aceste simptome neplacute ar putea fi alegerea unui scaun de birou nepotrivit, care nu sustine corect pozitia corpului. Solutia, in acest caz, este inlocuirea scaunului „problema” cu un scaun ergonomic de birou de calitate.

 

 

Va prezentam, in cele ce urmeaza, un Top 3 scaune ergonomice de birou din portofoliul nostru care va vor face zilele de munca mai relaxante:

 

 

 

 

Modelul de scaun ergonomic OFF 911

 

 

Scaune ergonomice de birou de la Scaune Online

Modelul OFF 911 este un scaun ergonomic de birou modern si elegant. Scaunul OFF 911 are un design minimalist gratie cadrului sau din otel cromat. Spatarul si sezutul scaunului sunt tabitate cu mesh, asigurand astfel o buna circulatie a aerului, in timp ce baza acestora este realizata din aluminiu, pentru rezistenta sporita.

 

 

Atat sezutul si spatarul, cat si manerele scaunului ergonomic OFF 911 pot fi reglate, astfel incat sa se adapteze perfect nevoilor dumneavoastra. Scaunul este dotat cu cinci role, pentru mobilitate. Astfel,mecanismul permite reglarea pe inaltime, rotirea acestuia cat si reglarea spatarului si a sezutului.

 

 

Modelul de scaun ergonomic OFF 911 permite urmatoarele reglaje:

 

-Balansul poate fi reglat atat in fata, cat si in spate

-Posibilitatea de a bloca balansul in orice pozitie

-Sezutul poate fi reglat pe verticala, pentru modificarea inaltimii scaunului

-Sincronizarea intre sezut si spatar in functie de greutatea dumneavoastra corporala

-Prin functia de control de greutate, scaunul micsoreaza sau mareste tensiunea in functie de greutate corpului, astfel incat sa se lase pe spate mai usor sau mai greu

-Posibilitatea reglarii tetierei atat pe inaltime, cat si pe adancime, in plan 2D

-Reglajul inaltimii bratelor

 

Modelul scaune ergonomice de birou OFF 911 este, de altfel, unul din produsele cu cele mai multe optiuni de reglare ce se pot efectua atat la nivelul sezutului, al tetierei, dar si nivelul bratelor.

 

 

 

 

Modelul de scaun ergonomic gaming OFF 307

 

 

Scaune ergonomice de birou de la Scaune Online

 

Modelul gaming OFF 307 este un scaun ergonomic deosebit de confortabil, cu cotiere reglabile pe inaltime pentru un confort suplimentar. Acest model a fost creat special pentru persoanele care petrec mult timp jucandu-se pe calculator, fiind proiectat in asa fel incat sa ramana confortabil chiar si dupa sesiuni lungi de lucru sau de gaming.

 

 

Scaunul ergonomic gaming OFF307 are un design modern si elegant, fiind realizat din piele ecologica, cu cadru din metal. Are cotiere reglabile pe verticala si este echipat cu doua perne - una pentru cap si una pentru partea lombara, pentru a asigura o sustinere eficienta, mai ales pe o perioada indelungata. In plus, aceste perne ofera optiuni suplimentare de personalizare, find disponibile in culori diferite.

 

 

Modelul gaming OFF 307 are functie de reglare a inaltimii, functie de balans si functie de blocare a spatarului intr-o pozitie orizontala complet ajustabila de la 90 la 135 de grade. Suporta greutati de pana la 110 kilograme.

 

 

 

 

Modelul de scaun ergonomic OFF 910

 

 

Scaune ergonomice de birou de la Scaune Online

 

Modelul OFF 910 este un scaun realizat din materiale de foarte buna calitate, cu un sezut tapitat cu vinil, spatar tapitat cu mesh pentru o circulatie buna a curentilor de aer si prevenirea transpiratiei si cu baza realizata din otel cromat. Scaunul ergonomic OFF 910 dispune de o paleta larga de reglaje atat pentru zona lombara, cat si la nivelul bratului. Acesta a fost dotat cu un amortizor pe caz pentru o coborare si ridicare facila pe verticala si cu functia multiblock.

 

 

Aceasta functie faciliteaza urmatoarele reglaje:

 

-Balansul spre fata si spate

-Reglarea inaltimii sezutului

-Blocarea balansului in pozitia dorita

-Posibilitatea reglarii curburii spatarului pentru a se plia la ergonomia corpului prin reglaj lombar

-Reglarea inaltimii bratelor

 

 

Toate cele trei modele beneficiaza de 24 de luni garantie.

Lasa un comentariu