Scaune de relaxare

Arată:
Sortare după:

Scaun de relaxare REL400

Scaun de relaxare REL 400 are un aspect unic, avand un design modernist si a fost realizat din piel..

299.88 Ron Fără Taxe: 252.00 Ron

Scaune de relaxare REL 406

Scaune de relaxare REL 406 sunt din piele ecologica au cu un design fermecator, care ofera o soluți..

368.90 Ron Fără Taxe: 310.00 Ron

Scaune relaxare REL 218

Scaunul REL 218 este unul elegant pentru bar si relaxare, perfect pentru evadarea din zona de birou..

329.63 Ron Fără Taxe: 277.00 Ron

Fotoliu cafenea HRC 596

Fotoliu cafenea HRC 596 este o piesa de mobilier ce se integreaza elegant in orice tip de locatie, i..

249.90 Ron Fără Taxe: 210.00 Ron

Fotoliu cafenea HRC 598

Fotoliu cafenea HRC 598 - Fotoliul pentru cafenele sau hoteluri este realizat pe structura din lemn ..

259.42 Ron Fără Taxe: 218.00 Ron

Am putea spune ca scaunele de relaxare sunt privite mai degraba ca o alegere personala si mai putin ca o necesitate pentru acasa. Chiar si asa, acestea se numara printre cele mai cautate piese de mobilier, care odata achizitionate devin preferatele tuturor membrilor familiei.

Tinand cont de ritmul alert in care traim zi de zi si de solicitarea fizica si intelectuala careia trebuie sa ii facem fata in timpul saptamanii, relaxarea este una dintre cele mai simple solutii prin care putem combate stresul pe termen lung. Serile in familie, in caldura caminului nostru, sunt cele care ne ofera energia de care avem nevoie pentru a face fata provocarilor cotidiene. Totodata, confortul este un alt aspect care contribuie la o stare de bine, motiv pentru care amenajarea interiorului si achizitionarea mobilierului potrivit, este esentiala pentru a ne regasi linistea la sfarsitul unei zile de munca.

Printre cele mai des achizitionate scaune relaxare se numara cele din piele, piele ecologica dar si cele din stofa. Spre deosebire de un scaun de birou, un fotoliu relaxare ofera suport nu doar pentru spate si brate ci intregului corp, inclusiv pentru picioare. In acelasi timp, puteti tine cont si de culorile si designul interiorului camerei in care acesta va fi asezat astfel incat, modelul ales sa completeze in mod cat mai natural designul general.

In functie de preferinte, puteti cere sfatul consultantilor nostri si impreuna sa gasim cel mai bun produs, pentru tine si cei dragi.