Odata cu trecerea timpului, oamenii incep sa petreaca tot mai mult timp la locul de munca, numarul orelor de munca si al responsabilitatilor marindu-se. E de inteles atunci ca acestia sa fie din ce in ce mai obositi dupa o zi epuizanta la locul de munca. Desi nu toate ocupatiile noastre presupun efort fizic intens, munca intelectuala poate fi si ea la fel de solicitanta. Fie ca toata ziua stati in picioare sau stati jos si nu va ridicati cu orele, tot obositor este si simtiti nevoia la un moment dat de o clipa de relaxare.

 

Scaune cu masaj

 

     Deoarece este important sa fi odihnit si cat mai relaxat la servici pentru a avea un randament cat mai bun, trebuie sa va intretineti corpul si sa nu il neglijati. Masajele au fost considerate din totdeauna o metoda de relaxare foarte eficienta atat trupeasca cat si mentala. Avand in vedere ca nu ne permitem sa mergem ori de cat ori am vrea la masaj avem totusi posibilitatea de a achizitiona un scaun cu masaj. Printre aceste scaune cu masaj atat de mult apreciate se numara si aceste scaune cu masaj MAS 014. Acesta este executat tot din piele ecologica pentru a va simti pe deplin confortabili cand ii folositi sistemul de masaj cu trei intensitati diferite plasat in sase locuri optime pe scaun. Acest scaun se potriveste perfect in casa chiar si ca un simplu fotoliu dar care poate fi atat de benefic la nevoie si asigura relaxare totala cu ajutorul taburetului pentru picioare.

 

Scaune cu masaj

 

     Daca nu dispuneti de prea mult spatiu si doriti ceva mai practic, un scaun de birou cu masaj este un compromis bun. Cand vine vorba de scaune birou cu masaj, OFF 933 este mult peste asteptari. Arata la fel ca un scaun de birou dar odata ce porniti sistemul sau de masaj va veti simti ca si cum aveti parte de un masaj profesional. Este de asemenea confectionat din piele ecologica pentru un comfort cat se poate de mare si destul de rezistent avand piciorul si bratele din crom. Iar cand vine vorba de masaj, acesta are cinci mecanisme cu cinci programe diferite de masaj iar totodata si trei nivele de intensitati pentru a asigura o relaxare binemeritata!

 


                                Scaune cu masaj                                                                Scaune cu masaj