Scaun de masaj sau un masaj de relaxare la salon?

 

 

 

 

Scaun de masaj sau un masaj de relaxare la salon

Link foto: https://pixabay.com/ro/wellness-masaj-relaxa%C5%A3i-v%C4%83-relaxare-285587/

 

 

 

 

 

     Arta masajului este o traditie veche, inca de cateva mii de ani, care are ca si scop principal relaxarea pielii si a muschilor, atat a straturilor superficiale aflate la suprafata, cat si in profunzimea corpului. Ofera o stare de bine indiferent de momentul in care alegi sa il faci si este extrem de benefic pentru sanatate. Insa, ce alegi, un scaun de masaj sau un masaj intr-un salon special de spa?

 

 

 

 

Rolul unui fotoliu de masaj si a unui salon de masaj

 

 

     Masajul are o gama variata de beneficii, iar pe langa relaxarea corpului, a muschilor, articulatiilor, tesaturilor conjunctive si tendoanelor, acesta are capacitatea de a elimina stresul si de a echilibra sistemul nervos. Poate avea efect vindecator asupra anumitor afectiuni avand in vedere ca exista peste 80 de tipuri de masaj printre care amintim: masaj de relaxare, terapeutic, sportiv, aromatic, reflexoterapic, masaj anticelulitic, capilar, facial, suedes, etc.

 

 

 

 

Beneficiile unui fotoliu pentru masaj

 

 

     Achizitionarea unui fotoliu dotat cu functii de masaj iti ofera posibilitatea sa te bucuri oricand, in confortul casei de un masaj relaxant. Fotoliiile sunt incorporate cu tehnologii de ultima generatie care ofera mai multe tipuri de masaj printre care: masaj spate, masaj capilar, masaj terapeutic, etc. Unul dintre criteriile care te ajuta sa iti stabilesti tipul de scaun este pretul deoarece in functie de buget poti alege un fotoliu de masaj dedicat, care sa iti imbunatateasca simtitor starea de sanatate.

 

 

     Confortul este unul dintre beneficiile pe care ti le aduce un fotoliu special pentru masaj deoarece ai posibilitatea sa iti ajustezi componentele fotoliului pentru a te simti cat mai lejer, de la spatar, sezut pana la zona de masare a picioarelor. De asemenea, ai posibilitatea sa iti selectezi puterea de masaj, daca preferi un masaj mai usor ori altul mai viguros care sa iti relaxeze toti muschii corpului. Programele de masaj sunt complexe, iar optiunile de alegere sunt variate, avand la dispozitie posibilitatea de a selecta atat durata masajului, cat si nivelul de intensitate.

 

 

 

     Bineinteles ca un fotoliu de masaj nu inlocuieste nici serviciile unui salon de masaj profesionist intr-un centru spa. Aici ai la dispozitie un personal calificat in arta masajului, care iti sta oricand la dispozitie. Intr-un centru spa vei putea beneficia de masaj cu scop medicinal, care are rol de tratament in zonele afectate, dar si masaj de relaxare care te va ajuta sa elimini orice urma de stres din organism. In orice forma a sa, masajul facut intr-un centru spa contine tehnici de relaxare care au ca si scop principal restabilirea sanatatii emotionale si fizice a fiecarei persoane. Sunt folosite uleiuri esentiale si aromatice, care ajuta la imbunatatirea functiilor organelor, ba chiar in zonele corpului afectate de anumite afectiuni. Masajul medical facut in centrele speciale de masaj are capacitatea de a stimula si imbunatati sistemul imunitar, dar si de a elimina toxinele din organism.

 

 

     Intr-un centru special de masaj te poti bucura si de un masaj anticelulitic, care se concentreaza in zonele corpului afectate deja de celulita, dar si de un masaj cu creme si uleiuri speciale pentru a preveni aparitia celulitei.