Meniu
Your Cart

Scaune bucatarie BUC 231 maro

Scaune bucatarie BUC 231 maro

Scaunul de bucătărie BUC 231 maro este alegerea perfectă pentru a aduce un strop de lux accesibil în casa ta. Acest scaun excepțional combină valoarea și accesibilitatea cu estetica rafinată.

Eleganță în Culoare:
Scaunul BUC 231 maro te va cuceri imediat cu aspectul său elegant și atrăgător. Nuanța de maro conferă un farmec cald și sofisticat, transformând fiecare masă într-o experiență cu adevărat plăcută.

Varietate de Culori pentru Orice Preferințe:
Spătarul și șezutul unitare sunt disponibile într-o gamă variată de culori, astfel încât poți personaliza scaunul în funcție de gusturile tale. Cu BUC 231 maro, poți crea cu ușurință un spațiu unic și atrăgător.

Construcție Solidă și Finisaj Elegant:
Scaunul BUC 231 maro stă ferm pe patru picioare metalice subțiri și elegante, finisate cu crom. Dopurile din material plastic de pe picioare protejează podeaua de zgârieturi și completează aspectul sofisticat al scaunului.

Versatilitate Neîngrădită:
Datorită versatilității sale remarcabile, acest scaun strălucește nu doar în bucătăria ta, ci și în spații comerciale precum hoteluri, restaurante sau saloane. Cu un design remarcabil și o durabilitate de excepție, acest scaun se va potrivi perfect oriunde îl vei așeza.

Confort și Sprijin Total:
Scaunul BUC 231 maro nu aduce doar un aspect atractiv, ci și un nivel suprem de confort. Spătarul ușor curbat a fost proiectat pentru a susține coloana vertebrală într-o poziție relaxată, eliminând orice presiune inutilă. Fiecare masă devine o experiență plăcută când alegi acest scaun confortabil.

Dimensiuni Ideale:
Cu o înălțime de 95 cm și o înălțime a șezutului de 49 cm față de sol, scaunul are un șezut aproape pătrat, cu laturi utile de 40 cm. Este dimensiunea perfectă pentru a te bucura de mesele cu stil.

Întreținere Simplă:
Pentru a păstra frumusețea scaunului de-a lungul anilor, îți recomandăm să utilizezi cu grijă produsele de curățare. Evită substanțele chimice agresive care ar putea afecta produsul sau garanția.

Garanție Extinsă:
Acest produs beneficiază de o generoasă garanție de 24 de luni în condiții normale de utilizare, oferindu-ți liniștea că ai investit într-un produs de înaltă calitate și durabilitate.

Cu o capacitate de greutate de până la 120 kg, scaunul de bucătărie BUC 231 maro este alegerea evidentă pentru cei care caută valoare și accesibilitate fără a face compromisuri în ceea ce privește stilul și confortul. Transformați bucătăria într-un spațiu de eleganță și bun gust cu Scaunul de Bucătărie BUC 231 Maro!


Scaune
Culoare Maro
Atribute
Material Piele ecologica
Greutate maximă (kg) 120
Înălțime scaun maximă (cm) 95
Înălțime șezut maximă (cm) 49
Înălțime spătar (cm) 57
Lățime șezut (cm) 41
Tip bază Metalica
Tip cadru Cromat

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie