Meniu
Your Cart

Componente scaune

1 SET CONTINE 5 ROLE!Role scaun birou comercializate la set de 5 bucati, putand fi utilizate la scaunele de birou ( scaune ergonomice ). Aceste rotii au un diametru de 50 mm, iar cel al axului de prindere in baza scaunului este de 11 mm. Role scaun birou au pretul afisat pentru un set de 5 bucati, c..
29,75 Lei
Fără TVA:25,00 Lei
1 SET CONTINE 5 ROLE!Rotile pentru scaune gaming sunt parti componente mobile, cu aspect modern si materiale premium. Ele au un invelis gumat de culoare neagra, iar interiorul rotii este colorat in diverse nuante. Rotile sunt universale, se potrivesc la majoritatea scaunelor existente in comert si s..
59,50 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
1 SET CONTINE 5 ROLE!Roti cu frana pentru scaune de birou sunt comercializate la set de 5 role. Rolul franei este de a impidica alunecarea nedorita atunci cand lucram la birou, dar totodata eliberarea ei duce la libertatea de miscare a scaunului. Aceasta se poate actiona prin simpla apasare a unei c..
49,98 Lei
Fără TVA:42,00 Lei
Brate pentru scaune de birou un produs compatibil cu urmatoarele modele de scaune de birou: OFF622, OFF907, OFF600, OFF612 si nu numai.Produsul brate pentru scaune de birou este format dintr-un set de doua manere din poliuretan pentru scaune de birou (scaune ergonomice). Bratele au trei gauri de p..
59,50 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
Mecanism pentru scaune ergonomice - 13 x 21 cm este unul dintre cele mai simple mecanisme utilizate pentru scaunele de birou, insa sunt recomandate datorita fiabilitatii in timp.Mecanismul permite balansul scaunului ( sezutul in acelasi timp cu spatarul ), precum si reglarea fortei de balans a acest..
64,26 Lei
Fără TVA:54,00 Lei
Baza stea pentru scaune D640 este una dintre partile componete ale scaunelor de birou, parte ce are un rol important in sustinerea echilibrulu. Steaua pentru scaune de birou a fost realizata prin turnare, si este confectionata din poliuretan.Modelul prezentat are un diametru exterior de 640 mm,..
59,50 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
Baza stea pentru scaune D600 este una dintre partile componete ale scaunelor de birou, parte ce are un rol important in sustinerea echilibrului Steaua pentru scaune de birou a fost realizata prin turnare, si este confectionata din poliuretan.Modelul prezentat are un diametru exterior de 600 mm,..
55,66 Lei
Fără TVA:46,77 Lei
Baza stea pentru scaune D690 este o piesa componenta a scaunelor de birou, piesa ce se potriveste din punct de vedere constructiv oricarui produs prezentat pe situl nostru, din categoria scaunelor de birou. Stea pentru scaune de birou prezentata in imaginile alaturate este confectionata din poliuret..
64,26 Lei
Fără TVA:54,00 Lei
Baza stea metalica pentru scaune de birou rezistenta pana la 150 kg este realizata complet din metal ce a fost ulterior cromata.Aceasta stea pentru scaune de birou din otel cromat este de calitate premium si a fost creata si testata pentru a rezistenta la o greutate de 150 kgBaza stea metalica pentr..
149,94 Lei
Fără TVA:126,00 Lei
Piston cromat hidraulic pentru scaune de birou, cu rezistenta de clasa 4 de pana la 150 kg! Acesta este folosit in special pentru ajustarea inaltimilor scanelor de birou, scaunelor office, sau scaune gaming. Dimaterul tijei pneumatice este universal si masoara 28 mm, compatibil cu majoritatea scaune..
124,95 Lei
Fără TVA:105,00 Lei
Baza stea metalica neagra pentru scaune de birou rezistenta pana la 120 kg este realizata complet din metal negru.Aceasta stea pentru scaune de birou din otel negru este de calitate premium si a fost creata si testata pentru a rezistenta la o greutate de 120 kg.Baza stea metalica neagra rezistenta p..
99,96 Lei
Fără TVA:84,00 Lei
Baza stea metalica neagra pentru scaune de birou rezistenta pana la 150 kg este realizata complet din metal.Aceasta stea pentru scaune de birou din otel negru este de calitate premium si a fost creata si testata pentru a rezistenta la o greutate de 150 kg.Baza stea metalica neagra rezistenta pana la..
139,23 Lei
Fără TVA:117,00 Lei
Piston cromat pentru scaune birou denumit si cilindru pneumatic cromat cu gaz, ce este conceput spre a fi utilizat pentru scaune de birou (gas lift). Acest piston cromat pentru scaune birou  poate ridica scaunul cu 10 cm, doar cu o simpla atingere a manetei mecanismului. Acest cilindru pneumati..
66,22 Lei
Fără TVA:55,65 Lei
Piston negru hidraulic pentru scaune de birou, cu rezistenta de clasa 4 de pana la 150 kg! Acesta este folosit in special pentru ajustarea inaltimilor scanelor de birou, scaunelor office, sau scaunelor gaming. Dimaterul tijei pneumatice este universal si masoara 28 mm, compatibil cu majoritatea scau..
119,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Piston negru pentru scaune birou ce se poate utilizata la toate produsele din categoria scaunelor de birou prezentate pe situl nostru si prevazute cu mecanism de ridicare / coborare.Acest cilindru pneumatic cu gaz pentru scaune de birou (gas lift), are posibilitatea de a ridica scaunul de birou cu p..
49,98 Lei
Fără TVA:42,00 Lei
1 SET CONTINE 5 ROLE!Role gumate pentru scaune de birou sunt comercializate la set de 5 role gumate si se pot utiliza pentru scaune de birou (scaune ergonomice). Pretul este pentru un set de 5 role. Diametrul rotii este de 50 mm, iar cel al axului de prindere in baza stea este de 11 mm.Rotile sunt r..
39,27 Lei
Fără TVA:33,00 Lei
Pretul afisat include 1 pernuta cu spuma de memorie.Perna suport pentru manere scaune de birou ofera un confort sporit si elimina presiunea si durerea de la nivelul cotului si al antebratului. Aceste componente de scaune de birou rezolva problema manerelor de plastic, ele avand la interior spuma cu ..
39,27 Lei
Fără TVA:33,00 Lei
Baza stea metalica pentru scaune D700  este una dintre piese componente scaune de birou fara de care acesta nu poate functiona. Steaua  este compatibila cu modelele prezentate pe situl nostru, in sectiunile dedicate scaunelor de birou, ergonomice, directoriale sau birou copii.   ..
104,72 Lei
Fără TVA:88,00 Lei
Set manere pentru scaune ergonomice sunt comercializate in set de doua bucati cate unul pentru fiecare parte (stanga-dreapta).Acest produs este confectionat din poliuretan, prin turnare si se utilizeaza pentru scaune de birou (scaune ergonomice), fiind compatibil cu produsul OFF 508.Acestea pot fi u..
79,73 Lei
Fără TVA:67,00 Lei
Acest produs contine un set de doua manere confectionate din otel cromat, manere utilizate pentru scaunele de birou (scaunele directoriale).Manere metalice pentru scaune directoriale prevazute cu patru gauri de prindere, din care doua pozitionate la nivelul sezutui si doua la nivelul spatarului.Brat..
129,71 Lei
Fără TVA:109,00 Lei
Mecanism pentru scaune ergonomice 15 x 25.5 cm este cel mai utilizat mecanism pentru gama scaunelor de birou.Mecanismul permite practic doar trei reglaje, si anume balansul scaunului, reglarea fortei de balans a acestuia si poate comanda ridicarea sau coborarea scaunului, in situatia in care scaunul..
64,26 Lei
Fără TVA:54,00 Lei
1 SET CONTINE 5 ROLE!Picior fix pentru scaune de birou este conceput special pentru scaunele de birou, si este utilizat pentru a transforma scaunul de birou mobil intr-unul fix.Picioarele se comercilalizeaza la set, setul fiind de cinci picioare pentru scaune de birou (scaune ergonomice). Aceste rot..
36,89 Lei
Fără TVA:31,00 Lei
Piston pentru scaune bar se utilizeaza pentru cele mai multe dintre modelele de scaune de bar reglabile pe inaltime.Cilindru pneumatic cu gaz pentru scaune de bar (gas lift) poate ridica un un scaunul de bar cu 20 cm.Piston pentru scaune bar are o lungime a camerei gaz de 38.5 cm, un diametru in par..
69,02 Lei
Fără TVA:58,00 Lei
Pretul afisat include 1 rola din silicon pentru scaun office.Rolele de silicon sunt universale si ruleaza usor pe podea, permitandu-va sa va deplasati fara rezistenta sau teama de deteriorarea pardoselii!Role silicon pentru scaun de birou ce ofera siguranta pentru toate tipurile de podele. Aceste ro..
19,99 Lei
Fără TVA:16,80 Lei
Piston negru pentru scaune de birou 120 KG Piston negru pentru scaune de birou 120 KG
Stoc epuizat
Piston negru hidraulic pentru scaune de birou, cu rezistenta de clasa 3 de pana la 120 kg! Acesta este folosit in special pentru ajustarea inaltimilor scanelor de birou, scaunelor office, sau scaune gaming. Dimaterul tijei pneumatice este universal si masoara 28 mm, compatibil cu majoritatea scaunel..
79,73 Lei
Fără TVA:67,00 Lei
Mecanism pentru scaune directoriale Mecanism pentru scaune directoriale
Stoc epuizat
Mecanism pentru scaune directoriale - este un mecanism ce se poate utiliza la o mare parte dintre scaunele de birou.Acest mecanism indeplineste functia de balans a intregului scaun (sezut+spatar) prin actionarea manetei din partea stanga spre exterior. Prin impingerea acesteia spre interior, sc..
133,28 Lei
Fără TVA:112,00 Lei
Manere pentru scaune vizitatori Manere pentru scaune vizitatori
Stoc epuizat
Produsul manere pentru scaune vizitatori prezentat in poza alaturata se comercializeaza la set. Setul cuprinde doua manere fabricate din poliuretan pentru scaune de birou (scaune ergonomice). Manere pentru scaune vizitatori se folosesc in special pentru scaunele pentru vizitatori ( ridica putin sez..
79,73 Lei
Fără TVA:67,00 Lei
Manere pentru scaune directoriale Manere pentru scaune directoriale
Stoc epuizat
Manere pentru scaune directoriale sunt compatibile pentru scaunele de birou model OFF 5850, OFF 5860, OFF 618.Pentru a verifica compatibilitatea cu un anumit produs nu trebuie decat sa efectuati doua masuratori, si anume:- distanta intre gaurile de pe orizontala;- distanta intre gaurile de pe vertic..
89,25 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Baza stea metalica pentru scaune directoriale D700 Baza stea metalica pentru scaune directoriale D700
Stoc epuizat
Baza stea metalica pentru scaune directoriale D700 este una dintre piesele componente ale scaunelor de birou fara de care acesta nu poate functiona. Aceasta are un aspect modern si elegant, fiind compatibila cu modelele prezentate pe situl nostru, in sectiunile dedicate scaunelor de birou, ergonomic..
139,23 Lei
Fără TVA:117,00 Lei
Baza pentru scaune de bar Baza pentru scaune de bar
Stoc epuizat
Baza pentru scaune de bar este un suport metalic pentru scaune de bar realizat din metal acoperit cu un strat de crom.Acest model de baza este compatibila cu toate scaunele de bar prezentate pe siteul nostru sau ale colaboratorilor nostri. Aceste componente pentru scaune de bar sunt universale.Baza ..
59,50 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
Baza patrata pentru scaune de bar Baza patrata pentru scaune de bar
Stoc epuizat
Aceasta baza din metal acoperit cu un strat de crom, de forma patrata poate fi utilizata pentru scaune de bar.  Baza patrata pentru scaune de bar este un model ce poate fi utilizat cu succes la oricare dintre scaunele de bar sau casino prezentate pe siteul nostru, precum componente scaune bar, ..
69,02 Lei
Fără TVA:58,00 Lei
Afişare 1 - 31 din 31 (1 pagini)

Nimic nu dureaza o vesnicie, mai ales cand vine vorba despre niste obiecte de mobilier pe care le folosesti zilnic pe durate lungi. Oricat de calitativ ar fi, un scaun de birou se poate strica la un moment dat, si atunci ai de ales intre a-l repara sau a-l inlocui. Varianta care implica cea mai mica investitie financiara si de timp este cea in care il repari, bineinteles. Doar ca trebuie sa ai grija sa alegi acele componente de scaune de birou compatibile cu modelul pe care il detii. 


Accesorii de scaune ce pot fi inlocuite

Dupa ani de zile in care te-au sustinut fara probleme, acum manerele scaunului tau ergonomic s-au rupt si nu stii ce sa faci? Inlocuieste-le cu niste brate de scaun de birou compatibile. Cum afli daca niste manere pentru scaune de birou se potrivesc la modelul tau de scaun? Daca nu este mentionata concordanta in descrierea de pe site, ia o ruleta si masoara distanta dintre gaurile de pe orizontala si distanta dintre gaurile de pe verticala, ca sa le compari apoi cu specificatiile produsului. 


De asemenea, mai poti inlocui cu usurinta si alte piese ale scaunului de birou stricat, pentru ca la noi gasesti tot ce iti trebuie, inclusiv diferite modele de telescop pentru scaunul de birou (poate il cunosti sub denumirea de amortizor scaun de birou sau piston scaun de birou - este cilindrul pneumatic cu gaz ce poate ridica si cobori sezutul). 


Daca vrei sa transformi scaunele mobile in unele fixe, poti achizitiona de la noi picioare de scaun, niste piese perfecte pentru a da stabilitate scaunelor ergonomice. Printre cele mai cautate piese pentru scaune se numara si buclucasele role de scaune, faimoase pentru rapiditatea cu care se uzeaza. 


Verifica oferta noastra de piese pentru scaune de birou si alege componentele te vor ajuta sa remediezi orice problema si sa te bucuri in continuare de confortul cu care te-ai obisnuit, fara sa faci investitii nedorite.


Pentru a alege componentele de scaune care ti se potrivesc cel mai mult nevoilor tale, îți punem la dispoziție următoarele articole:

Cum sa demontam un scaun de birou

Cum sa inlocuiesti pistonul (amortizorul) la un scaun de birou

Cum să montezi un scaun de birou? Pașii pe care trebuie să-i urmezi

Cum demontezi si cureti rotile scaunelor de birou