Idei de cadouri pentru tinerii căsătoriți: ghid complet




idei-cadouri-tineri-casatoriti-1

Sursă foto: Pexels.com



     Să aduci darul de nuntă perfect pentru tinerii căsătoriți nu e întotdeauna ușor. Altfel spus, oamenii sunt diferiți și preferă lucruri diferite. Cu toate acestea, nevoile unui cuplu proaspăt căsătorit nu sunt atât de diferite de la caz la caz, așa că, orice tip de cadou ai vrea să le iei, cool, clasic sau de lux, noi avem o mulțime de idei pe care le poți pune în aplicare cu succes.



Când se oferă cadouri pentru tineri căsătoriți?

   Cununia civilă

   Cumpărarea unei case noi

   Nunta

Cum alegi corect cadoul pentru un cuplu de tineri căsătoriți?

Idei de cadouri clasice pentru tinerii căsătoriți

   Scaunele de living și dining

   Măsuța de cafea

   Scaunele de bucătărie

Idei de cadouri cool pentru tinerii căsătoriți

   Scaunele de gaming

   Scaunele de bar

   Mobilierul pentru grădină

Idei de cadouri de lux pentru tinerii căsătoriți

   Scaune de relaxare

   Fotoliile cu masaj

   Scaune de birou ergonomice



Când se oferă cadouri pentru tineri căsătoriți?


Cununia civilă

     În cazul în care cununia civilă are loc în altă zi decât cea religioasă, eticheta spune să aduci mirilor cadouri și pentru această ocazie care este, de regulă, un eveniment restrâns, la care sunt invitate persoane apropiate din familie și nașii. Ea nu durează foarte mult, pentru că nu se finalizează cu o petrecere. În general. De aceea, cadourile pentru cununia civilă sunt mai modeste decât pentru nunta propriu-zisă. Un dar simbolic, mic, ușor de transportat, însoțit de un buchet de flori, este mai mult decât potrivit.


Cumpărarea unei case noi

     Când tinerii căsătoriți își iau prima casă, ei încep un nou capitol din viața lor, un moment care e important și emoționant. În cazul în care ai fost invitat la petrecerea de casă nouă, care oficiază această schimbare, eticheta spune că trebuie să le aduci un cadou. Acesta trebuie să fie mai mult decât un gest sau o sau un obiect de decor obișnuit, pe care l-ar primi și la o zi de naștere. Pe lângă faptul că este ideal să aibă un aspect plăcut, el ar trebui să fie cu adevărat un lucru util și practic pentru cei doi în călătoria lor prin viață.


Nunta

     Nunta, sau cununia religioasă, urmează după cununia civilă. Cei doi miri își leagă destinele alături de invitați numeroși, nu doar din sânul familiei, și dau o petrecere pe cinste. Cu această ocazie, primesc numeroase cadouri, așa că, este cu atât mai dificil să alegi unul original și pe placul însurățeilor, mai ales, dacă nu și-au făcut un registru de nuntă. Din fericire, noi avem suficiente idei de cadouri de nuntă încât tu să îl găsești pe cel potrivit.

     Dacă ai onoarea de a fi naș la nuntă, trebuie să veghezi la buna desfășurare a momentului și a vieții viitoare a finilor. Bineînțeles, pe lângă plicul cu bani, trebuie să oferi un cadou de nuntă substanțial pentru fini. O idee foarte bună este să îi întrebi ce au nevoie în viața lor sau pentru o casă nouă, ca să nu greșești. Fiind părintele lor spiritual, nu e nepoliticos să procedezi astfel. Din contră.



Cum alegi corect cadoul pentru un cuplu de tineri căsătoriți?

     Fie că vrei să le cumperi un cadou online, fie că îți dorești să îl simți la atingere și să îl testezi, înainte de a-l cumpăra, noi am pus laolaltă o listă de idei de cadouri care ar face fericiți orice tineri căsătoriți.


Idei de cadouri clasice pentru tinerii căsătoriți


Scaunele de living și dining


idei-cadouri-tineri-casatoriti-2

     Scaunele de living și dining sunt un cadou clasic de care tinerii căsătoriți se pot bucura ori de câte ori iau masa împreună cu musafirii, sau doar o cină romantică în doi. Nu doar atât, dar scaunele de living și dining sunt de nelipsit din orice casă. Astfel, însurățeii nu vor mai trebui să investească în plus în momentul în care se mută la casă nouă. Poți alege niște scaune foarte vesele și colorate, dacă știi că sunt pe gustul lor, sau unele mai sobre, dar care au un design interesant.


Măsuța de cafea

idei-cadouri-tineri-casatoriti-3

     O altă idee de cadou pentru tinerii căsătoriți este o măsuță de cafea. Fără ea, niciun living nu ar fi complet și sigur o vor găsi foarte practică, în momentul în care vor începe mobilarea noii lor locuințe în care să își trăiască viața împreună. Iar dacă mirii țin mult la funcționalitate, de ce să nu optezi pentru o măsuță de cafea cu spații de depozitare ascunse?


Scaunele de bucătărie


idei-cadouri-tineri-casatoriti-4

     Știi cum se spune, „dragostea trece prin stomac”, iar bucătăria e spațiul în care cei doi tineri căsătoriți se vor putea surprinde unul pe altul într-ale artei gătitului. Oricare ar fi cel cu veleități culinare, sigur se vor bucura împreună de momentele în care vor împărți liniștiți felurile de mâncare pregătite în casă. Și, cum confortul este important, orientează-te către niște scaune de bucătărie practice și confortabile, în care să poată să stea perfect, atunci când iau masa împreună.



Idei de cadouri cool pentru tinerii căsătoriți


Scaunele de gaming


idei-cadouri-tineri-casatoriti-5

      În cazul în care însurățeii sunt amândoi gameri înflăcărați, sigur dai lovitura cu o pereche de scaune de gaming, perfectă pentru momentele în care vor să se delecteze cu ultimul Assassin's Creed, League of Legends sau Counter Strike. Scaunele de gaming au nu doar un design cool, dar, îi ajută și cu postura, susținând corpul așa cum trebuie în punctele-cheie. Nu doar atât, dar, dacă te simți mai generos, scaunele pot fi însoțite de o mulțime de alte daruri pentru gameri pasionați.


Scaunele de bar


idei-cadouri-tineri-casatoriti-6


     Dacă au o bucătărie cu insulă sau, și mai bine, un bar integrat în living, atunci scaunele de bar sunt cea mai cool idee de cadou pentru tinerii căsătoriți. Acestea le vor da ocazia perfectă să își transforme propria locuință într-un spațiu în care se pot întâlni mereu cu prietenii, exact ca și cum ar ieși în oraș. Unde mai pui că scaunele de bar sunt ideale și pentru petrecerile pe care le vor da astfel încât să ajungă să cunoască mai bine cercurile de prieteni ale fiecăruia?


Mobilierul pentru grădină

idei-cadouri-tineri-casatoriti-7

     Ce poate fi mai cool decât să ai o grădină care să te aștepte mereu acasă? Poate doar o grădină mobilată cu tot ce trebuie, de la mese la scaune. Tinerii căsătoriți sigur vor aprecia setul de fotolii și măsuță de cafea pentru terasă, mai ales, că sunt practice, durabile, confortabile și ușor de curățat. Dacă vrei ca supriza să fie și mai mare, astfel încât să poată primi și musafiri în grădină, atunci adaugă și niște fotolii de terasă care să completeze setul.



Idei de cadouri de lux pentru tinerii căsătoriți


Scaune de relaxare


idei-cadouri-tineri-casatoriti-8

     Cu toții avem nevoie de colțul nostru în care să citim, să răsfoim paginile unei reviste sau, pur și simplu, să ne bucurăm de o ciocolată caldă. Iar, din acest colț nu trebuie să lipsească scaunul de relaxare - o altă idee de cadou potrivită pentru tinerii căsătoriți.

     Pe lângă confortul pe care îl oferă, acesta trebuie să se potrivească și esteticii livingului sau dormitorului în care se va afla. Prin urmare, fii sigur că ești familiar cu gusturile însurățeilor, în ce privește designul interior. Deschide o conversație despre amenajări interioare sau despre casa visurilor lor, și, astfel, vei putea să-ți dai seama ce fel de scaune le-ar plăcea, fără să te dai de gol.



Fotoliile cu masaj


idei-cadouri-tineri-casatoriti-9

     Scaunele și fotoliile cu masaj sunt atât de confortabile și relaxează atât de mult mușchii spatelui, încât oricine și le-ar dori. Cu atât mai mult tinerii însurăței. Ce poate fi mai plăcut decât o sesiune de masaj după o zi obositoare de muncă, sau, poate, chiar în timpul zilei, dacă lucrează de acasă. Un astfel de cadou sigur va fi apreciat de amândoi. Singurul lucru de care trebuie să îți faci griji este să nu îl revendice amândoi în același timp! Dacă vrei să fii sigur, atunci de ce să nu le oferi cadou câte unul pentru fiecare?



Scaune de birou ergonomice


idei-cadouri-tineri-casatoriti-10

     Scaunele de birou ergonomice sunt o investiție importantă, mai ales, pentru cei care lucrează de acasă. Ele sunt o idee de cadou grozavă pentru tinerii căsătoriți, pentru că sigur vor avea nevoie de ele în noua lor locuință. Înainte să le achiziționezi, totuși, încearcă să afli dacă nu au deja astfel de scaune sau dacă nu le poți dărui niște modele mai bune, care să ofere susținerea ideală pentru coloana vertebrală.


     În definitiv, orice cadou ai alege pentru însurăței, nu uita să îl ambalezi corespunzător, ca să arăți că ții la detalii. Mai important de atât, adaugă și câteva mesaje sau urări pentru tinerii căsătoriți într-o felicitare pe care să o atașezi cadoului, astfel încât, să știe de la cine este și că gândurile tale bune se îndreaptă către ei. Petrecere frumoasă!