Cum iti asortezi scaunele la restul bucatariei

 

 

 

 

Cum iti asortezi scaunele la restul bucatariei

sursa foto: pinterest.

 

 

 

 

 

     Daca te gandesti sa aduci un aer proaspat in bucatarie, dar nu ai un buget suficient pentru a schimba tot mobilierul, te putem ajuta cu un sfat. Nu e nevoie sa faci o investitie mare, ca sa simti diferenta si sa creezi senzatia de nou. Cu niste scaune noi de bucatarie, poti face schimbari majore in ceea ce priveste redecorarea. Daca nu stii pentru ce culori sau materiale sa optezi, iti prezentam un ghid cu ajutorul caruia poti face alegerile ideale pentru spatiul pe care il ai si restul articolelor de mobilier.

 

 

 

 

Stabileste-le bine destinatia

 

 

     Daca vrei sa cumperi scaune pe care sa le folosesti zilnic, chiar de mai multe ori pe zi, e bine sa stii ca e indicat sa mergi pe culori inchise la culoare si materiale mai rezistente in timp. Daca, insa, vrei sa cumperi un scaun care va fi mai mult de decor, poti opta si pentru culori foarte deschise sau neon, in functie de restul pieselor de mobilier. In vreme ce catifeaua este mai potrivita pentru scaunele de living si un decor vintage sau elegant, nu o poti folosi daca ai un tip de mobilier modern in bucatarie. Ia in considerare si cat de des vrei sa le speli, pentru ca nu toate materialele sunt rezistente la produsele de curatare.

 

 

 

 

Alege un singur stil si pastreaza-l

 

 

     Daca ai ales pentru mobilier un anumit stil, pastreaza-l si atunci cand cauti scaune de bucatarie. O camera in care toate articolele te duc cu gandul la secolul trecut nu poate avea scaune cu design futuristic, la fel cum nici mobila moderna nu se combina bine cu scaune de tip antic. Daca ai o perioada preferata, vezi ce materiale erau la moda atunci sau la ce te poate duce cu gandul. Poti astfel decide daca sa optezi pentru scaune din lemn, metal sau piele care sa se potriveasca de minune cu restul camerei.

 

 

 

 

Creeaza armonie din culori

 

 

     Poti alege sa folosesti aceeasi paleta de culori si pentru scaunele de bucatarie sau poti opta pentru un contrast vizibil. De exemplu, daca ai in bucatarie culori pastel sau foarte deschise, daca adaugi scaune rosu-aprins sau albastru electric poti crea un nou punct de atractie. La polul opus, daca ai deja culori puternice, mergi pe o gama de culori mai deschise. In acest fel, vei crea un echilibru, foarte placut pentru ochi.

 

 

 

 

     Iti stam la dispozitie, pe ScauneOnline.ro, cu orice informatie legata de alegerea scaunelor de bucatarie. Poti alege dintr-o multime de optiuni pe cea care se potriveste cel mai bine cu stilul ales de tine. Daca nu gasesti ce cauti, ne poti scrie, in sectiunea „scaune la comanda”, unde vom face ca imaginatia ta sa devina realitate.