scaune bucatarie

                                                                          

     Amenajarea casei implica foarte multa atentie din partea unei persoane. Alegerea stilului, a mobilierului, a utilitatilor si a culorilor sunt primii pasi spre personalizarea spatiilor personale, insa detaliile sunt cele care fac diferenta. In bucatarie, un spatiu atat de drag gospodinelor, dar si celorlalti membri ai familiei, obiectele de mobilier care pun punctul pe „i” sunt masa si scaunele de bucatarie.

      ScauneOnline.ro, unul dintre cele mai importante magazine online de mobila din Romania, importa si comercializeaza o gama larga de mese bucatarie, masute de cafea, dar si scaune bucatarie, scaune de bar, scaune terasa si scaune de birou. Fie ca va doriti sa adoptati un stil modern, fie unul cu accente retro in decorarea bucatariei, scaunele sunt un element important. Designul, functionalitatea, utilitatea si finisajele de calitate sunt foarte importante, asa ca ScauneOnline aduce la dispozitia clientilor produse care inglobeaza toate caracteristicile necesare.

 

Scaune bucatarie: criterii de alegere pentru confort 

       In ceea ce priveste designul, alegerea unor scaune bucatarie potrivite trebuie sa se muleze pe gusturile fiecaruia. Totusi, este foarte importanta alegerea unor modele care vor ramane in actualitate o perioada indelungata. Functionalitatea si utilitatea scaunelor din bucatarie aduce insa in vedere alte aspecte, cum ar fi timpul petrecut in aceasta zona a casei. Daca bucataria este unul din spatiile preferate si foarte folosite, unde luati zilnic masa si unde petreceti timp cu prietenii, trebuie sa aveti in vedere ca modelele de scaune bucatarie alese sa fie comode. Materialele moi, precum pielea ecologica, si modelele care acorda un suport corespunzator spatelui, nu trebuie, asadar, scapate din vedere. Nu trebuie sa uitati insa ca acestea sunt si mult mai pretentioase si fragile. Daca aveti copii mici sau animale de companie care obisnuiesc sa zgarie mobila, puteti opta pentru scaune din plastic, carora sa le atasati pernute pentru sezut. Astfel, obtineti rezistenta, confort si un element decorativ deosebit.

 

 

Scaune bucatarie: criterii de alegere dupa aspect

 

     Desi designul este important in orice context, poate deveni esential atunci cand timpul petrecut in bucatarie este mai scurt. Daca mesele si intalnirile cu cei dragi se desfasoara intr-o alta zona a casei, atunci aspectul scaunelor de bucatarie poate capata rolul principal in ceea ce priveste criteriile de selectie. Alegeti, in acest caz, scaune cu un design inedit, care sa completeze perfect spatiul primitor al bucatariei, atat ca stil, cat si din punct de vedere coloristic.

      In cazul unui spatiu modern, un set de scaune bucatarie din lemn, tapitate cu piele ecologica, din plastic sau metal, cu detalii de efect sau simple, in stil minimalist, sunt alegeri potrivite. Pentru o bucatarie retro, puteti opta pentru scaune din lemn, plastic, cu cadru metalic cromat, simple, accentul picand pe culori si modelele care imbraca produsul. O tendinta ascendenta in ultimii ani este combinarea stilurilor si alegerea unor modele diferite de scaune, dispuse in jurul aceleiasi mese.