Stii cu adevarat pe ce stai dupa ce te asezi pe scaun?

 

Stii cu adevarat pe ce stai dupa ce te asezi pe scaun?

Sursa foto: meganwest.co

 

 

Daca ai privi cu atentie toate scaunele tale din casa si fiecare scaun in parte, ai vedea ca sunt foarte diferite ca functionalitate si aspect, in functie de rolul lor si de amplasarea lor in casa.

 

 

Scaunele de birou arata oficial, scaunele de birou pentru copii arata usor diferit, scaunele de bucatarie permit mese copioase si alte scaune, pliabile sau nu, pot primi musafirii in cea mai potrivita maniera.

 

 

 

 

Scaunele de birou, sub lupa

 

 

Pe piata exista fotolii de birou, asadar scaune de birou de lux, cu dimensiuni bine alese pentru soliditate si confort. Sunt disponibile scaune de birou regular, dar care dispun de design versatil, precum cel de scaun de curse, care incanta pe barbatii pasionati si pe adolescenti. Desigur, multe dintre scaunele de birou au mesh atat pe sezut, cat si pe spatar, ceea ce inseamna ca temperatura corpului este reglata fara doar si poate.

 

 

Iata ceea ce inseamna confortul in afara de moliciunea materialelor si textura tesaturii/a pielii: confortul termic.

 

 

Unele scaune cu spatar, ce-i drept, mai mici in volum, au numai mesh, in culori deschise, de inspiratie stilistica mediteraneeana, dar cu chenar negru - ceea ce plaseaza scaunul printre cele cu tendinte moderne de amenajare interioara.

 

 

Scaunele sunt piese de mobilier care participa la amenajarea interioara, dincolo de rolul lor strict functional.

 

 

 

 

Stai in bucatarie si mananci cu pofta

 

 

In bucatarie, scaunul poate avea chenar sub forma de sanie, pentru a oferi un nou tip de balansare. Acest tip de balansare permite asezarea la masa fara prea mari eforturi, asadar fara tragerea scaunului sau impingerea lui. Ofera spatiu pentru miscarile pe care oricine le face la masa - atunci cand se intinde dupa sare, atunci cand schimba felul de mancare si asa mai departe. Alegerea altor scaune de bucatarie tine cont de criteriile mentionate de noi.

 

 

 

 

Copilaria, influentata pozitiv de scaune

 

 

Copiii sunt cei mai fericiti cand vine vorba de scaune fabricate special pentru ei, pe cand adultii sunt cei mai multumiti cand acestea costa putin si sunt si bune. Asadar, culorile intense - vernil, portocaliu, mov si rosu pentru sezut, in timp ce spatarul ramane negru pentru a oferi iluzia ca ocupa spatiu putin, sunt preferate pana la euforie de micuti.

 

 

In plus, baietii care vor sa se bucure de fiecare data de o experienta iesita din comun atunci cand se joaca jocuri pe calculator isi doresc in fiecare punga de cadou, chiar si intr-una mica, un scaun de gaming cu cotiere reglabile si cu perne pentru cap si pentru partea lombara.

 

 

Cand te asezi pe scaun, ai parte de o experienta.

 

 

Daca scaunul poate fi reglat, daca iti ofera suportul necesar si daca te incanta prin culori, design, ventilatie si textura, inseamna ca este vorba de o adevarata experienta si nimic mai putin!