Menu
Your Cart

Living chair buc 248 dark red

Când vine vorba de amenajarea livingului tău, cautarea unui scaun care să ofere atât eleganță cât și accesibilitate poate fi o provocare. Cu scaunul BUC 248 visiniu, această misiune devine un succes garantat. Acest scaun impresionează atât prin designul său modern, cât și prin prețul accesibil.

Catifeaua moale la atingere reprezintă principalul atu al acestui scaun. Cu textura sa matasoasă și aspectul luxos, catifeaua transformă acest scaun într-o piesă de mobilier deosebită. Poți alege dintr-o varietate de culori vibrante, precum visiniu, mov, galben sau turcoaz, pentru a personaliza livingul tău așa cum îți dorești.

Forma ergonomică a scaunului BUC 248 îl face potrivit pentru orice spațiu de living. Spătarul de înălțime medie, cu o înălțime de 40 cm, asigură un sprijin confortabil pentru spate. Sezutul buretat, cu o lățime generoasă de 46 cm și o adâncime de 40 cm, oferă o așezare comodă pentru toți membrii familiei.

Cu o înălțime de 76 cm în total și o înălțime până la sezut de 42 cm, acest scaun se integrează armonios în orice decor. Mai mult, beneficiind de o garanție extinsă de 24 de luni și o capacitate de greutate maximă de 110 kg, Scaunul BUC 248 verde se dovedește a fi o investiție inteligentă în confortul și stilul livingului tău.

Adaugă un strop de eleganță și confort accesibil în spațiul tău de living cu scaunul BUC 248 visiniu - un amestec perfect între valoare și rafinament!


Chairs
Color Dark Red
Atributs
Material Velvet
Maximum weight (kg) 110
Maximum chair hight (cm) 76
Maximum seat height (cm) 42
Backrest height (cm) 40
Seat width (cm) 46
Base type Metal
Frame type Painted
Upholstered Yes

Write a review

Please login or register to review