Top 5 tipuri de scaune cumparate de freelanceri

 

 

scaune freelanceri

Sursa foto: homehub.homeloans.com.au

 

Freelancerii sunt profesionistii care lucreaza in mod independent fara sa fie nevoiti sa mearga in fiecare zi la birou. Biroul lor este acasa, in cazul in care nu lucreaza stand la o terasa cu o cafea in fata si meniul la indemana. Inauntru, ei au scaune care sa le permita un grad de confort maxim dar care sa ii tina si in priza, sa le ofere confort fizic si concentrare mentala.

 

Freelancingul este o forma de activitate profesionala care permite organizarea timpului de lucru in mod independent si lucrul si/sau predarea proiectelor, task-urilor, direct de pe laptopul personal. Insa o atmosfera de birou este necesara in casa, pentru ca factorul numit concentrare sa apara in mod frecvent, si de aceea primul ca importanta este scaunul de birou.

 


Cum isi organizeaza timpul un freelancer

 

De obicei, un freelancer, dupa ce primeste task-ul de la client, isi organizeaza singur timpul de lucru tinand cont de deadline sau, daca deadline-ul este indepartat, tine cont si de anumite jaloane impuse de platitor.

 

Pentru ca in “cuibul” lui nu intra clientii lui. Isi poate cumpara un scaun refurbished de birou, ca sa plateasca mai putin pe el si sa poata sta cat pofteste pe un scaun pe care il iubeste, chiar daca are mici zgarieturi.

 

In rest, are libertatea de a se trezi fara alarma, sa isi revina din starea de somn in ritmul propriu, sa ramana in pijamale sau sa se imbrace cu ceva lejer, de casa, si sa inceapa ziua de lucru cu putina relaxare.

 

Scaunul bun permite relaxarea fizica si incordarea mentala

 

Apoi, lucreaza fara graba, ia pauza cand doreste, iar daca nu se simte productiv, amana treaba pana la ore mai tarzii, cand probabil mintea este mai creativa sau viteza de lucru creste pe nesimtite. Pentru ca inspiratia sa revina, poate o tigara fumata in bucatarie ajuta mai mult, poate servirea mesei putin mai devreme. Ei bine, astfel de capricii facute in bucatarie trebuie sa aiba un suport fizic: scaunul de bucatarie.

 

Seara tarziu, creativitatea se intretine chiar cu ajutorul alcoolului, pentru care atmosfera trebuie creata: muzica data putin mai tare, lumina difuza si mai putina decat de obicei, un scaun de bar si un bar cu vin bun sau bauturi de tip cocktail sau shot. Laptopul langa, bineinteles, si foile goale asteptand sa fie umplute.

 

In ziua urmatoare, daca ceva nu este in regula (din cauza serii prelungite sau din cauza vremii innorate, deci cu lumina naturala redusa), un freelancer isi permite sa isi ia o zi libera. Numai deadline-ul este factorul de stres, in rest este liber complet si liber sa se gandeasca la modele de scaune cu masaj...