Tendintele anului 2019 - Cum alegi scaunele de living?

 

 

 

 

Sursa foto: http://www.scauneonline.ro/scaune-living-buc-232c

 

 

 

 

     In momentul in care iti amenajezi un spatiu, indiferent daca vorbim de living, bucatarie sau dormitor, si vrei sa fii in tendinte, trebuie sa alegi fiecare obiect de mobilier si accesoriu cu foarte mare atentie. Atunci cand vorbim de amenajarea livingului, foarte multe persoane pun accentul pe alegerea canapelei perfecte, a masutei pentru cafea sau a fotoliului confortabil, si nu acorda aceeasi atentie si in alegerea scaunelor. Astazi te vom invata cum sa iti alegi scaunele pentru living astfel incat sa te aliniezi tendintelor acestui an!

 

 

 

 

Alege scaunele cu linii curbe

 

     Anul acesta se poarta obiectele de mobilier cu forme circulare, inspirate din designul anilor 1970, asa ca, daca vrei sa fii la moda, ar fi bine sa optezi pentru niste scaune cu margini rotunjite si forme mai putin dure. Uita de scaunele banale cu linii drepte si margini colturoase de care te lovesti mereu si spune ”da” acelor scaune pentru living care emana delicatete.

 

 

 

 

Alege scaunele cu imprimeuri

 

     Scaunele in culori neutre nu mai sunt la moda. Daca vrei sa dai un plus de culoare si de viata living-ului tau, atunci ar fi bine sa alegi acele scaune living cu imprimeuri cat mai vesele! Raman anul acesta la moda imprimeurile florale, asa ca, daca iti doresti un living amenajat intr-un stil boho chic, ar fi bine sa optezi pentru niste scaune pentru living cu un aspect indraznet!

 

 

 

 

Alege scaunele cu tapiterie

 

     Scaunele din plastic nu isi mai gasesc locul in tendintele anului 2019, in schimb, designerii de interior recomanda sa alegi scaunele tapitate pentru ca acestea emana mai multa caldura si te pot ajuta sa dai un aspect prietenos livingului tau. Daca vrei niste scaune elegante si sofisticate, recomandarea noastra este sa alegi scaunele cu o tapiterie din catifea, un material somptuos, asemanat de multe ori cu luxul.

 

 

 

 

Alege scaunele cu structura din lemn

 

     Tendintele anului 2019 promoveaza existenta lemnului natural in casa, iar acest lucru se aplica inclusiv scaunelor de living. Lemnul natural se integreaza foarte bine in orice tip de interior, indiferent daca vorbim de unul modern, minimalist sau clasic. Daca vrei sa atragi atentia invitatilor tai, ar fi bine sa alegi niste scaune cu o structura de lemn cu un aspect nefinisat, care pastreaza acele mici imperfectiuni fermecatoare ale lemnului.

 

 

 

 

Alege scaune in culori inchise

 

     Nuantele inchise sunt la moda anul acesta. Daca ti-ai amenajat living-ul intr-un stil minimalist, atunci niste scaune in nuante inchise de gri sau chiar negru, vor face senzatie. Este destul de greu sa integrezi scaunele intr-o culoare inchisa intr-un living care prin definitie ar trebui sa fie luminos, insa nu este imposibil. Cu putin ajutor din partea unui designer de interior, cu siguranta vei gasi cea mai buna varianta de a-ti transforma living-ul intr-un spatiu ce se incadreaza in tendintele anului 2019!

 

 

     Pe site-ul nostru vei gasi o gama larga de scaune living care urmeaza trendurile acestui an si iti transforma living-ul intr-un spatiu extrem de modern. Daca vrei veselie in living-ul tau, iti recomandam modelul 232C cu un imprimeu unic, daca vrei un living minimalist, modelul BUC 232, intr-o nuanta inchisa, este alegerea perfecta, in timp ce pentru un living tip open-space, modern, cea mai buna optiune este modelul BUC 232P, cu linii curbe, intr-o nuanta deschisa.