Meniu
Your Cart

Scaune la comanda

Scaun vizitatori SCA2 Scaun vizitatori SCA2
Stoc epuizat
Scaunele la comanda pot fi achizitionate numai pentru o comanda minima de 30 bucati, cu achitarea unui avans de 30%. Fiind scaune la comanda, perioada de livrare va fi de aproximativ 90 zile. In general aceste scaune nu sunt pe stoc, ele urmand a fi comercializate doar pe comanda sigura!Modelul de s..
474,81 Lei
Fără TVA:399,00 Lei
Scaun ergonomic SCA4 Scaun ergonomic SCA4
Stoc epuizat
Scaunele la comanda pot fi achizitionate numai pentru o comanda minima de 30 bucati, cu achitarea unui avans de 30%. Fiind scaune la comanda, perioada de livrare va fi de aproximativ 90 zile. In general aceste scaune nu sunt pe stoc, ele urmand a fi comercializate doar pe comanda sigura!Scaunele de ..
571,20 Lei
Fără TVA:480,00 Lei
Scaun conferinta SCA6 Scaun conferinta SCA6
Stoc epuizat
Scaunele la comanda pot fi achizitionate numai pentru o comanda minima de 30 bucati, cu achitarea unui avans de 30%. Fiind scaune la comanda, perioada de livrare va fi de aproximativ 90 zile. In general aceste scaune nu sunt pe stoc, ele urmand a fi comercializate doar pe comanda sigura!Scaunul de c..
270,13 Lei
Fără TVA:227,00 Lei
Scaun conferinta cu masuta SCA3 Scaun conferinta cu masuta SCA3
Stoc epuizat
Scaunele la comanda pot fi achizitionate numai pentru o comanda minima de 30 bucati, cu achitarea unui avans de 30%. Fiind scaune la comanda, perioada de livrare va fi de aproximativ 90 zile. In general aceste scaune nu sunt pe stoc, ele urmand a fi comercializate doar pe comanda sigura!Scaunul de c..
172,55 Lei
Fără TVA:145,00 Lei
Scaun birou SCA5 Scaun birou SCA5
Stoc epuizat
Scaunele la comanda pot fi achizitionate numai pentru o comanda minima de 30 bucati, cu achitarea unui avans de 30%. Fiind scaune la comanda, perioada de livrare va fi de aproximativ 90 zile. In general aceste scaune nu sunt pe stoc, ele urmand a fi comercializate doar pe comanda sigura!Scaunul de b..
339,15 Lei
Fără TVA:285,00 Lei
Scaun birou SCA1 Scaun birou SCA1
Stoc epuizat
Scaunele la comanda pot fi achizitionate numai pentru o comanda minima de 30 bucati, cu achitarea unui avans de 30%. Fiind scaune la comanda, perioada de livrare va fi de aproximativ 90 zile. In general aceste scaune nu sunt pe stoc, ele urmand a fi comercializate doar pe comanda sigura!Acest model ..
523,60 Lei
Fără TVA:440,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

COMANDATI MODELE DE SCAUNE PE CARE VI LE DORITI


     Incepand cu acest an, 2016, va oferim o noua gama de produse, si anume scaune la comanda! Acestea pot fi achizitionate numai pentru o comanda minima de 30 bucati, cu achitarea unui avans de 30%. Fiind scaune la comanda, perioada de livrare va fi de aproximativ 90 zile.
     Pentru mobilarea spatiilor de birouri va punem la dispozitie cateva modele de scaune la comanda pentru birou. Ergonomice, directoriale, reglabile si colorate, cu design modernist sau clasice, toate va stau la dispozitie.
     Indiferent daca este un hotel, cabinet medical, companii de asigurari, agentie de publicitate, se stie ca prima impresie este cea mai importanta! In acest scop va prezentam, in cadrul categoriei scaune la comanda, cateva modele de scaune fixe, dedicate salilor de asteptare, conferinte, sedinte si nu numai.
     Exista multe provocari in gasirea scaunelor potrivite pentru bar. Pentru unii confortul reprezinta totul; pentru altii designul este pe primul loc. De-acum totul va fi mult mai simplu! Scaunele la comanda vin in ajutorul tau! Te uiti, alegi, compari, cumperi! Primim comenzi scaune!
     De cate ori ati cautat ca toata mobila, decoratiile si stilul livingului/bucatariei sa coincida cu ideea initiala a proiectului? Noului design al restaurantului dumneavoastra nu i se potriveste niciun model de scaun? In zadar ati umblat in tot orasul, rascolit internetul cap-coada si dat telefoane la firme de profil si tot nu gasiti modelul preferat? Acum puteti procura orice model de scaune la comanda care vi se potriveste!