Scaunele "kneeling chair"  fac sederea mai distractiva, dar mai important este faptul ca ele sporesc gradul de sanatate si productivitate, in acelasi timp. Cheia tuturor scaunelor de birou este libertatea de miscare, inainte-inapoi, stanga-dreapta, sus-jos, cu cat mai multa mobilitate, cu atat mai bine. Acesta se numeste sedere activa. Astfel atinsa aceasta postura, in primul rand va va relaxa muschii de baza, articulatiile vor fi mai putin rigide, somnul de peste noapte va fi unul mai odihnitor, iar nu in ultimul rand veti deveni mai concentrat in timpul lucrului.

Ce sunt scaunele "kneeling chairs"?

  Scaunul “kneeling chair” tine echilibrul coloanei vertebrale in mod corespunzator asupra bazinului, adica o pozitie buna. Punctul forte al acestor scaune este ca te va tine intr-o pozitie buna chiar si atunci cand esti obosit.

  Va putem prezenta doua scaune de acest tip, stilate si confortabile, ce pot fi ajustate pe inaltime in functie de biroul dumneavoastra. Sunt dotate cu roti pentru mobilitate totala si sunt disponibile pe culoarea neagra. Scaunele pot fi folosite pentru o scurta perioada de timp (de obicei nu mai mult de o ora).

     Scaunul tip "kneeling chair" OFF 093 se remarca prin simplitatea utilizarii lui, dar mai ales prin pozitia comoda pe care ti-o impune la birou. Efectiv, scaunul OFF 093 te obliga sa stai cu coloana vertebrala in pozitie dreapta. Aceste scaune "kneeling chair" OFF 093 suporta o greutate maxima de 110 kg si sunt recomandate utilizatorilor cu inaltime intre 140 - 190 cm.

Ce sunt scaunele "kneeling chairs"?

Al doilea tip de scaun "kneeling chair", modelul OFF 094 are si suport pentru zona lombara, dar trebuie mentionat ca acesta poate fi folosit doar de persoanele de peste 185 cm inaltime. Restul persoanelor pot folosi scaunul, dar fara acest suport. Diferenta fundamentala fata de scaunele "kneeling chair" OFF 093 consta in faptul ca aceste scaune OFF 094 permit reglarea pe inaltime pe mult mai mult trepte, efectiv cat suporta filetul situat sub sezut, fata de numai trei pozitii de inaltime, pe care se ridica scaunul OFF 093.

Ce sunt scaunele "kneeling chairs"?