De ce merita sa-ti cumperi un scaun de gaming

  de-ce-merita-sa-ti-cumperi-un-scaun-de-gaming-scaun-off-299-rosu

sursa foto: scauneonline.ro

 

Probabil nu consideri in acest moment importanta prezenta unui scaun de gaming in locuinta ta, tocmai de aceea iti vom spune de ce merita sa investesti intr-un scaun creat special pentru impatimitii de jocuri pe calculator. Daca iti plac jocurile pe calculator sau pe console, vei fi surprins cat de mult te poate ajuta un scaun special conceput pentru tine.

 

Comoditate crescuta

De ce nu ma pot juca stand pe o canapea, direct pe parchet ori gresie sau pe un scaun de bucatarie, te intrebi, probabil. Pentru ca, la fel cum, pentru a conduce corect o masina, ai nevoie de un loc confortabil, care sa-ti ofere postura de care ai nevoie, ca sa fii in alerta in orice clipa, fara sa-ti fortezi coloana sau muschii, tot asa, cand te joci, ai nevoie de un echilibru perfect intre o pozitie comoda, dar potrivita pentru a putea controla tastatura sau joystick-ul. Scaunul de gaming este creat sa implineasca simultan aceste doua conditii, iar tu te poti juca, fara sa-ti fortezi corpul.

 

Transpunerea mai usoara in joc

In momentul in care stai intr-o pozitie relaxata, inclinata mai mult decat in cazul altor scaune pe spate, poti percepe jocul mult mai real. Te poti simti ca si cum ai intra in povestea de dincolo de ecran. Comparatia cu scaunul masinii ramane valabila si in acest caz. Cu cat scaunul e mai lasat pe spate, cu atat senzatia creata in timpul condusului este mai puternica.

 

Protejarea coloanei

Gandeste-te ca o repriza de joc nu dureaza putin, dimpotriva, se poate prelungi la cateva ore, in functie de cat de mult iti place, deci un scaun obisnuit te-ar obosi foarte mult. Partea cervicala a coloanei va incepe prima sa te doara, daca nu folosesti un scaun destinat jocurilor, pentru ca ai tendinta sa indrepti capul catre inainte, pentru o atentie sporita. Urmatoarea care cedeaza, in urma presiunii din cauza unei pozitii improprii, este partea lombara, mult mai dureroasa si mai greu de relaxat decat cea cervicala. Nu vei vrea sa opresti jocul pentru ca te doare spatele, nu-i asa?

 

Te va ajuta sa castigi mai usor?

Cel mai probabil, da, dar asta nu e meritul scaunului in mod direct. E ca si cum ai spune ca o pereche de pantofi comozi te vor duce mai repede la destinatie. In schimb, e vorba de rezistenta ta in joc pentru mai mult timp, multumita relaxarii intregului corp in scaunul de gaming. Si ce inseamna mai multe ore de joc? Mai multa experienta, implicit, o posibilitate mai mare de a castiga mai usor reprizele sau intreg jocul.

 

Pe scauneonline.ro ai de ales din mai multe modele, in functie de culorile pe care le preferi. Alege sa investesti intr-un scaun de gaming, ca sa te poti bucura de jocurile tale preferate pentru cat de mult timp vrei, fara sa simti presiune la nivelul coloanei.