Cum renovezi bucataria cu bani putini?

 

 

 

Cum renovezi bucataria cu bani putini

Sursa foto: https://pxhere.com/en/photo/1226686

 

 

 

 

 

     Simti nevoia de o schimbare in casa ta? O modificare este intotdeauna binevenita, iar daca te-ai decis la o renovare a bucatariei, poti face lucruri care sa schimbe radical atmosfera acestei camere. Vei simti ca ai o bucatarie complet noua.

 

 

     Chiar daca este vorba de un buget restrans, prin urmare nu schimbi mobila de bucatarie, vrei sa renovezi cu bani putini, afla din randurile de mai jos ce ai de facut pentru ca rezultatul sa fie peste asteptari.

 

 

 

 

Scaune de bucatarie noi

 

 

     Daca vrei sa oferi o pata de culoare bucatariei tale sau pur si simplu doresti sa innoiesti un permiteru al ei, cum ar fi locul in care luati masa, gasesti scaune de bucatarie ieftine si in acelasi timp elegante, stilate, cu design modern pe ScauneOnline.ro.

 

 

     Alege-le si in concordanta cu o masa noua si realizeaza in felul acesta un ansamblu complet armonios si de efect.

 

 

     Din piele ecologica, tapiserie, metal, plastic, in culori dintre cele mai variate, cu picioare cromate sau din lemn, varietatea de modele de pe site-ul ScauneOnline.ro este menita sa vina in intampinarea celor mai diverse gusturi. Este o sectiune intreaga in site dedicata special scaunelor de bucatarie, iar preturile sunt potrivite bugetului tau de renovare.

 

 

 

 

Accesorii bucatarie

 

 

     Detaliile fac diferenta. Cu un grad inalt de succes si foarte accesibile la pret sunt accesorile de bucatarie.

 

- Gandeste-te la niste perdele pe care le poti asorta cu scaunele de bucatarie ori pot fi ele insele pata de culoare.

 

- Un covoras care sa contribuie la crearea unei atmosfere primitoare in bucatarie este si el de luat in vizor.

 

- Schimbarea tacamurilor si a farfuriilor cu unele noi va contribui mai mult decat ai crede in crearea aspectului placut si nou pe care ti-l doresti de la bucataria ta.

 

- Inlocuieste bateria cu una noua, astazi pe piata se afla o sumedenie de modele cu design sofisticat si modern, deci nu ramane pe ganduri.

 

- Poti opta pentru suporturile aspectuoase pentru farfurii si tacamuri; vei fi suprins sa vezi ca o investitie mica poate aduce atat de multa plusvaloare bucatariei tale;

 

 

 

 

Tavan fals decorativ

 

 

     Un lucru nou pe care il poti aduce bucatariei tale este un tavan fals decorativ din polistiren. Este usor de montat si foarte practic, dat fiind faptul ca poti aplica peste el vopsea lavabila. Avantajul este ca il gasesti in diferite modele.

 

     Il cumperi sub forma de placi si reusesti sa oferi tavanului din bucatarie un aspect nou, stilat.

 

 

 

     Tu la ce te-ai gandit pentru un nou aspect si mai mult confort in bucataria ta?