Care este cel mai bun scaun de gaming pentru biroul tau?

 

Care este cel mai bun scaun de gaming pentru biroul tau

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/DtDlVpy-vvQ

 

 

 

 

     Petrecerea unui timp indelungat la birou, in fata laptopului sau a PC-ului, asezat pe scaun, nu este neaparat legata de lumea jocurilor. Tot mai multe persoane prefera sa lucreze de acasa sau au propriile business-uri, astfel ca un confort sporit la biroul de acasa este mai mult decat necesar.

 

 

     Din dorinta de a gasi scaunul de birou potrivit, pe care sa nu il schimbe din cauza durerilor de spate sau a unei posturi nefavorabile, sunt persoane care iau in considerare un scaun de gaming. Zilele de lucru sunt incununate astfel de rasfat.

 

 

     Daca te bate gandul sa achizitionezi un scaun gaming, afla ce caracteristici sa urmaresti.

 

 

 

 

De ce sa alegi un scaun de gaming?

 

 

 

     Confort

 

 

     Scaunele de gaming sunt realizate astfel incat sa poata fi folosite ore indelungate. O multime de scaune de birou sunt de obicei concepute pentru a se potrivi cu amenajarea unui spatiu de birouri si astfel nu sunt foarte prietenoase cand vine vorba de coloana vertebrala, mai ales cand iti petreci foarte mult timp pe ele.

 

 

     Scaunele de gaming sunt de regula realizate dintr-un material mai moale, care nu se lasa insa sub greutatea persoanei, astfel incat poti sta asezat confortabil ore in sir.

 

 

     Cotierele reglabile 2D (inaltime, stanga - dreapta) reprezinta un plus al unui scaun de gaming, castigi si mai mult confort pentru sesiunile tale prelungite la birou.

 

 

 

     Sanatate

 

 

     Un bun sprijin oferit coloanei vertebrale si spatelui inferior atunci cand lucrezi mult la birou este o caracteristica necesara. In caz contrar, efectele nu vor intarzia sa apara. Alege un scaun de gaming in care sa stai confortabil.

 

 

     Exista scaun gaming care are incluse nu una, ci doua perne, atat pentru cap, cat si pentru partea lombara

 

 

 

     Reglabil

 

 

     Uneori posibilitatile implicite de reglare ale unui scaun de birou nu sunt suficiente pentru a oferi confortul dorit persoanei care, fie nu ajunge cu picioarele la podea, fie isi indoaie genunchii prea mult ori simte nevoia sa-si regleze cotierele (care din pacate sunt fixe).

 

 

     Cu cat mai multe posibilitati de reglare a diferitelor componente ale scaunului, cum se intalneste in cazul celui de gaming, cu atat mai usor va fi pentru o persoana sa se simta privilegiata de confortul scaunului care se adapteaza potrivit cerintelor sale.

 

 

     In plus, poate fi folosit cu succes si de ceilalti membrii ai familiei, inclusiv pentru momentele de relaxare, ca de exemplu a urmari un serial sau un film la calculator.

 

 

     In cazul unui scaun de gaming, spatarul poate fi rabatabil pana la 180 de grade. Prin urmare, poti lua o pauza in timp ce lucrezi, fara a te mai ridica de la birou. Lasi spatarul pe spate si-ti odihneste-ti ochii, spatele.

 

 

 

Recomandare scaun gaming

 

OFF 307 alb

     Scaun pentru gameri OFF 306 il gasesti disponibil pe ScauneOnline.ro in culorile rosu, alb, albastru si verde. Este un scaun erogonomic si conceput pentru a fi resimtit confortul chiar si dupa ore indelungate.

      Dispune de functia de reglare a inaltimii, cotierele sunt reglabile, spatarul se rabateaza intre 90 si 180 de grade. Are perna pentru cap si partea lombara, astfel incat sunt posibile si mai multe optiuni de personalizare.