bucatarie-mica-amenajare-stil-modern-accesorii-1

Bucataria nu trebuie sa fie mare pentru a fi frumoasa. O bucatarie mica necesita doar cateva idei puternice de design pentru a deveni practica si eleganta.


             Cauti idei pentru bucatarii mici? Prin urmare, daca stii ca in bucataria ta nu intra o insula, nu este loc pentru a aseza musafirii, profita la maxim de ceea ce ai, o bucatarie mica. Afla mai multe despre cum sa amenajezi bucataria pentru a arata spatioasa din randurile de mai jos.


Fara supraaglomerare

Dulapurile de perete pot afecta considerabil spatiul. Gandeste-te ca in locul lor sa ai rafturi deschise. Acestea vor oferi unei bucatarii mici senzatia de aerisit si mai mult spatiu. Foarte important, limiteaza la maximum obiectele pe care le asezi pe aceste rafturi. Tendinta este sa aglomeram, iar de aici si pana la dezordine mai ramane un singur pas. Gandeste-te strict la acele obiecte pe care le folosesti in mod curent, zi de zi, ca de exemplu tocatorul, lingurile din lemn, lichidul de spalat vase.

Ia in considerare si toate acele accesorii de organizare menite sa te ajute sa depozitezi lucrurile utile din bucatarie, precum carlige, suport pentru ustensile, suport magnetic de perete pentru cutite. Aseaza asadar canile, tacamurile, condimentele, folosind spatiul de pe perete, fara a mai avea dulapuri uriase.

 

bucatarie-mica-amenajare-stil-modern-accesorii-2

Sursa foto: https://ro.pinterest.com/pin/523965737876250102/

 bucatarie-mica-amenajare-stil-modern-accesorii-3

Sursa foto: https://ro.pinterest.com/pin/91338698670830162/    


Keep it simple!


A ajunge la simplitate este cel mai dificil lucru, dar si rezultatul este cel mai frumos. Zidurile albe ale bucatariei o vor face sa para mai mare. Materialele usoare si designul minimalist ar trebuie sa fie prietene cu bucataria ta.

Designul minimalist este definit prin mai putin inseamna mai mult. Elementul cheie este sa lasi piesa de mobilier sa se evidentieze singura. Poti face acest lucru prin alegerea materialelor de inalta calitate, obiecte de mobilier frumoase, practice, care vorbesc de la sine. Nu este nevoie sa completezi cu alte elemente, pur si simplu piesa de mobilier vorbeste singura.

Cateva idei de scaune de bucatarie pe care le poti introduce cu succes, gasesti in imaginile de mai jos. Mai multe optiuni sunt disponibile pe site-ul ScauneOnline.ro.


bucatarie-mica-amenajare-stil-modern-accesorii-4

bucatarie-mica-amenajare-stil-modern-accesorii-5

bucatarie-mica-amenajare-stil-modern-accesorii-6

bucatarie-mica-amenajare-stil-modern-accesorii-7



Bucatarie in stil modern


Bucataria in stil modern este o alegere tot mai populara. Ofera un aspect elegant, se foloseste in mod eficient spatiul. Bucataria moderna poate fi adoptata cu succes in majoritatea spatiilor.

Tendintele actuale in bucatariile moderne includ sertare si usi cu inchdere cu amortizor, linii curate si drepte fara detalii suplimentare (curbe, linii de strapungere).

Culorile luminoase, albul sunt ideale pentru bucataria ta mica si moderna. Culorile neutre sunt de asemenea adoptate.

Pata de culoare se va folosi in cazul accesoriilor, asadar pastreaza culori neutre pentru mobilier, gresie, faianta si sparge cromatica cu ajutorul scaunelor colorate. Ai cateva modele mai jos (disponibile pe ScauneOnline.ro).

Accesoriile colorate pot fi si perdele, covoras, prosoape de bucatarie, farfurii, castroane.

Masoara in detaliu spatiul din bucataria ta si profita in mod practic, util si estetic de fiecare loc!

bucatarie-mica-amenajare-stil-modern-accesorii-8

bucatarie-mica-amenajare-stil-modern-accesorii-9

bucatarie-mica-amenajare-stil-modern-accesorii-10