Meniu
Your Cart

Scaune stoc epuizat

Bancuta de doua locuri pentru vizitatori HRC 605 Bancuta de doua locuri pentru vizitatori HRC 605
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI! Banca de doua persoane cu o alura eleganta, confectionata pe o structura de otel cromata, cu sezutul si spatarul din lemn, tapitate cu PVC si umplute cu burete de inalta densitate. Acesta bancu..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Bancuta de trei locuri pentru vizitatori HRC 6051
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Bancuta de trei locuri pentru vizitatori HRC 6051 cu o alura eleganta, confectionata pe o structura de otel cromata, cu sezutul si spatarul din lemn, tapitate cu piele ecologica si umplute cu bu..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Fotoliu cu functie de masaj MAS 026 Fotoliu cu functie de masaj MAS 026
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI! Nu credem ca exista o modalitate mai buna de a ne bucura de un film, o carte sau pur si simplu de a ne relaxa in momentele de liniste, decat intr-un fotoliu cu functie de masaj MAS 026. Fotoli..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Fotoliu cu functie de masaj MAS 052 Fotoliu cu functie de masaj MAS 052
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI! Acest fotoliu este unul elegant, cu stil, ce are dimensiuni generoase, respectiv inaltime totala fixa de 103 cm, pana la sezut de 43 cm, iar sezutul cu o adancime de 50 cm si o latime de 49 cm,..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Fotoliu cu masaj MAS 042 Fotoliu cu masaj MAS 042
Stoc epuizat
Fotoliul cu masaj MAS 042 este dotat cu functia de recliner, functie cel ajuta sa se transforme cu rapiditate intr-un pat putin inclinat, tocmai bun pentru relaxat sau dormit cateva minute. Are baza din metal cromat si este tapitat cu piele de tip ecologic in culoarea neagra. Este un scaun ce ne pe..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Fotoliu de bar ABS111 Fotoliu de bar ABS111
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun de bar rotativ, cu sezutul din plastic ABS, baza din otel cromat, piston cromat cu gaz...
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Fotoliu de bar ABS124 Fotoliu de bar ABS124
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun de bar rotativ, cu sezutul din piele artificiala, baza din otel cromat, piston cromat .Nu se regleaza pe inaltime, ci este doar rotativ...
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Fotoliu de birou din piele OFF 1610 Fotoliu de birou din piele OFF 1610
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Fotoliu de birou din piele OFF 1610 este un scaun impunator, elegant, ce poate fi utilizat ca si scaun de birou sau ca fotoliu. Scaunul are suprafata de contact a sezutului si a spatarului con..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Fotoliu de birou OFF 1622 Fotoliu de birou OFF 1622
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Fotoliul OFF 1622 adauga prestigiu si eleganta biroului dumneavoastra, iar combinatia dintre crom, lemn si piele este cu adevarat impresionanta. Bucurati-va de designul acestui scaun cu spatar i..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun birou cu masaj OFF1275 Scaun birou cu masaj OFF1275
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun managerial ergonomic executat cu fata din piele naturala de culoare neagra, brate de lemn si stea metalica imbracata in lemn. Produsul este prevazut cu un cilindru pneumatic de ridicare -..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun bucatarie BUC 164 Scaun bucatarie BUC 164
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaunul de bucatarie BUC164 este un scaun cu spatarul si sezutul din piele ecologica, iar cadru metalic este cromat...
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun de bar ABS 103 Scaun de bar ABS 103
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaunele de bar model ABS 103 sunt din categoria celor moderne ce reprezinta pata de culoarea de care aveati nevoie in locuinta dumneavoastra .Acest model este unul al carui sezut este fabric..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun de bar ABS121 Scaun de bar ABS121
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI! Scaun de bar rotativ, reglabil pe inaltime, cu sezutul din plastic ABS, baza din otel cromat, piston cromat cu gaz, suport de picioare cromat...
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun de birou ergonomic OFF 381 Scaun de birou ergonomic OFF 381
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI! Scaunul de birou ergonomic OFF 381 este tapitat cu stofa pe sezut, spatar si manere si are baza si bratele din polipropilena. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare / coborare..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun de birou ergonomic OFF 615 Scaun de birou ergonomic OFF 615
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Modelul OFF 615 este un scaun directorial modern ce ofera eleganta si stil biroului dumneavoastra.  Este realizat&..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun de birou ergonomic OFF345 Scaun de birou ergonomic OFF345
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!              Scaunul de birou OFF345 este un scaun de birou ergonomic fabricat din piele ecologica, stea metalica cromata moderna, br..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun de birou OFF 322
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun directorial din categoria celor ergonomice, ce are executate atat sezutul, cat si spatarul din piele ecologi..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun de birou OFF 327
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaunul OFF 327 este un scaun operational ergonomic ce poate fi utilizat atat de copii, cat si adulti ce cantaresc sunt 70 kg.Cele cinci role cu care este prevazuta steaua din nailon permit o..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun de birou OFF 508 Scaun de birou OFF 508
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun de birou OFF 508 este  executat cu fata si spatarul din piele tip "split leather", baza si bratele din PP. Produsul este prevazut cu mecanism oscilant si cilindru cu gaz pentru regla..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun de birou OFF 916 Scaun de birou OFF 916
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun de birou OFF 916 este un scaun pentru birouri cu design modern, spatarul sau avand linii cursive si subtiri, brate elegante, fixe si rezistente. Sezutul scaunului are la baza lemn stratifi..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun de birou OFF020 Scaun de birou OFF020
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun ergonomic elegant, executat cu fata si spatarul din piele ecologica, baza din otel cromat, manerele din otel cromat cu insertii de lemn.. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de r..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun de birou OFF5820 Scaun de birou OFF5820
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun directorial ergonomic executat cu fata si spatarul din piele artificiala, baza din aluminiu, brate de plastic cu aspect aluminiu. Produsul are posibilitatea de balans si are pompa de gaz p..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun de birou OFF825
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun directorial cu fata din piele naturala si spatele din piele ecologica, baza si brate din plastic dur.Produsul este prevazut cu piston pe gaz pentru reglare pe inaltime si mecanism de balan..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun de bucatarie BUC 172
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaunele de living BUC 172 sunt catalogate ca fiind piese mici de mobilier, dar cu un rol important in design-ul interior atat al bucatarie, cat si al barului dumneavoastra. Scaun de bucatarie B..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun de bucatarie BUC012 Scaun de bucatarie BUC012
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!caun de bucatarie cu cadrul metalic cromat, sezutul tapitat cu piele ecologica..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun de bucatarie BUC112 Scaun de bucatarie BUC112
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI! Scaun de bucatarie cu cadrul metalic cromat, sezutul si spaterul tapitate cu piele ecologica. Disponibil pe culorile rosu cu negru, maro (sezutul este venghe. iar spatarul este maro roscat) si ..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun de conferinta HRC506 Scaun de conferinta HRC506
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaunul de asteptare HRC506 este compus dintr-un cadru de lemn de culoarea ciresului, avand spatarul si sezutul..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun de relaxare REL400
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun de relaxare REL 400 are un aspect unic, avand un design modernist si a fost realizat din piele ecologica si metale cromate ce ofera rezistenta si durabilitate. Sezutul si spatarul au fos..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun de relaxare REL405 Scaun de relaxare REL405
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun de relaxare rotativ, reglabil pe inaltime, cu baza din otel cromat, sezut si spatar din stofa..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun dining BUC 236 bej Scaun dining BUC 236 bej
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Modelul de scaun dining BUC 236 este unul fix, potrivit pentru o bucatarie sau living modern. Designul sau contemporan este amplificat cu elementele de actualitate ce i-au fost aplicate.Cadrul c..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun directorial OFF 901 - Vertebro Scaun directorial OFF 901 - Vertebro
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Modelul, scaun directorial OFF 901 - Vertebro, este unul directorial modern cu un aspect futurist, ce ofera biroului atat un aspect mo..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun ergonomic birou OFF 982 Scaun ergonomic birou OFF 982
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun ergonomic birou OFF 982 se evidentiaza printr-un aspect modern si profesional . Scaunul are partea de sezutul tapitata cu inlocuitor de piele, spatarul din plastic gaurit (poliuretan) pent..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun ergonomic OFF 919 Scaun ergonomic OFF 919
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun ergonomic de birou OFF 919 este un model realizat sa vina in ajutorul celor care isi petrec la birou un timp indelungat, datorita formei sale ergonomice ce adopta si mentine o postura core..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun ergonomic tip "kneeling chair" OFF100 Scaun ergonomic tip "kneeling chair" OFF100
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaunele de tip "kneeling chair" sunt recomandate persoanelor cu probleme lombare, celor care au tendinta de a sta cocosate la calculator si care doresc sa-si pastreze un spate sanatos.Scaunul a..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun kneeling chair OFF 092 Scaun kneeling chair OFF 092
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Intresesul pentru acest tip de scaune apare cu precadere incepand din anul 1979 cand a fost inventat scaunul&..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun operational OFF811 Scaun operational OFF811
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun operational cu spatar mediu, fabricat cu fata din piele naturala si spatele din piele ecologica, brate si baza din polipropilena. Scaunul OFF811 este prevazut cu piston pe gaz pentru regla..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaun vizitatori OFF 626 Scaun vizitatori OFF 626
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun vizitatori OFF 626 construit pe un cadru metalic cromat ce poate fi utilizat in sala de conferinte, in holul de asteptare sau ca si scaun pentru vizitatori. Scaunul este format dintr-un ..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaune bar ABS105P Scaune bar ABS105P
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI! Modelul scaune bar ABS105P este al unui scaun modern, un element perfect pentru baruri, cafenele cat si pentru frumoasa bucatarie a caminului dumneavoastra...
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaune bar ABS107 Scaune bar ABS107
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI! Scaune de bar rotative, reglabile pe inaltime, cu sezutul din plastic ABS, baza din otel cromat, piston cromat cu gaz..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaune bar ABS109 Scaune bar ABS109
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun de bar rotativ, reglabil pe inaltime, cu sezutul din plastic ABS, baza din otel cromat, piston cromat cu gaz..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaune bar ABS122 Scaune bar ABS122
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI! Scaune de bar rotative, reglabile pe inaltime, cu sezutul din piele ecologica, baza din otel cromat de forma patrata si piston cromat cu gaz pentru reglarea pe inaltime...
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaune birou cu masaj OFF830 Scaune birou cu masaj OFF830
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI! Scaunele de birou cu masaj OFF830 sunt executate cu sezutul si spatarul din piele tip "split leather", bratele din lemn si stea metalica imbracata in lemn. Produsul este prevazut cu cilindru pn..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaune birou ergonomice OFF 602 Scaune birou ergonomice OFF 602
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaunul de birou ergonomic OFF602, este un scaun cu un design modern ce se preteaza a fi folosit atat&nb..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaune birou OFF 5720 Scaune birou OFF 5720
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Bucurati-va de o experienta relaxanta si confortabila in spatiu de birou cu un uimitor scaun directorial. Aceste s..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaune birou OFF024 Scaune birou OFF024
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun directorial din piele ecologica, stea din PP vopsita, brate din plastic dur ce imita aluminiul cu insertii din piele ecologica, piston cu gaz pentru reglare pe inaltime, mecanism de balans..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaune birou pentru copii OFF 329 Scaune birou pentru copii OFF 329
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI! In categoria scaunelor de birou special concepute pentru copii se incadreaza si modelul OFF 329 . Scaunele OFF 329 sunt scaune de birou executate cu fata si spatarul din stofa cu diverse modele..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaune bucatarie BUC 133 Scaune bucatarie BUC 133
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI! Modelul de scaune bucatarie BUC 133 este unul cu un design destul de simplu, robust, avand un spatar inalt si perforat,cu forme moderne. Acest scaun elegant,disponibil in culori moderne, a fost..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaune bucatarie BUC 200 Scaune bucatarie BUC 200
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaune bucatarie BUC 200 se remarca prin designul sau elegant, spatarul si sezutul fiind tapitate cu piele ecologica si captusite pentru o comoditate maxima. Scaunele au baza realizata din otel ..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaune bucatarie BUC190 Scaune bucatarie BUC190
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun pentru bucatarie cu sezutul si spatarul din piele ecologica, cadrul metalic mat...
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei
Scaune cu functie de masaj MAS 001 Scaune cu functie de masaj MAS 001
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Fotoliul de masaj MAS 001 este un fotoliu de masaj modern ce permite utilizatorului relaxarea dupa o zi ..
0,00 Lei
Fără TVA:0,00 Lei