Menu
Your Cart

Scaune stoc epuizat

Set 2 masute de cafea rotunde aurii BUC 013 galben Set 2 masute de cafea rotunde aurii BUC 013 galben
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!BUC 013 - set format din 2 masute de cafea cu rama din otel inoxidabil lustruit auriu si blatul din sticla mata alba securizata. Se amesteca fara efort in cele mai moderne interioare adaugand in..
0,00
Fără TVA:0,00
Bancuta de doua locuri pentru vizitatori HRC 605 Bancuta de doua locuri pentru vizitatori HRC 605
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI! Banca de doua persoane cu o alura eleganta, confectionata pe o structura de otel cromata, cu sezutul si spatarul din lemn, tapitate cu PVC si umplute cu burete de inalta densitate. Acesta bancu..
0,00
Fără TVA:0,00
Bancuta de trei locuri pentru vizitatori HRC 6051
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Bancuta de trei locuri pentru vizitatori HRC 6051 cu o alura eleganta, confectionata pe o structura de otel cromata, cu sezutul si spatarul din lemn, tapitate cu piele ecologica si umplute cu bu..
0,00
Fără TVA:0,00
Fotoliu cu functie de masaj MAS 026 Fotoliu cu functie de masaj MAS 026
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI! Nu credem ca exista o modalitate mai buna de a ne bucura de un film, o carte sau pur si simplu de a ne relaxa in momentele de liniste, decat intr-un fotoliu cu functie de masaj MAS 026. Fotoli..
0,00
Fără TVA:0,00
Fotoliu cu functie de masaj MAS 052 Fotoliu cu functie de masaj MAS 052
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI! Acest fotoliu este unul elegant, cu stil, ce are dimensiuni generoase, respectiv inaltime totala fixa de 103 cm, pana la sezut de 43 cm, iar sezutul cu o adancime de 50 cm si o latime de 49 cm,..
0,00
Fără TVA:0,00
Fotoliu cu masaj MAS 038
Stoc epuizat
Fotolii masaj MAS 038: modelul este unul cu adevarat deosebit, datorita functiei de recliner, functie ce ne ajuta sa lasam pe spate spatarul si astfel transformam fotoliul in pat. Modelul MAS 038 este un produs elegant, eleganta ce ne este data de utilizarea lemnului atat la nivelul manerelor ca..
849,66
Fără TVA:714,00
Fotoliu cu masaj MAS 042 Fotoliu cu masaj MAS 042
Stoc epuizat
Fotoliul cu masaj MAS 042 este dotat cu functia de recliner, functie cel ajuta sa se transforme cu rapiditate intr-un pat putin inclinat, tocmai bun pentru relaxat sau dormit cateva minute. Are baza din metal cromat si este tapitat cu piele de tip ecologic in culoarea neagra. Este un scaun ce ne pe..
0,00
Fără TVA:0,00
Fotoliu de bar ABS111 Fotoliu de bar ABS111
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun de bar rotativ, cu sezutul din plastic ABS, baza din otel cromat, piston cromat cu gaz...
0,00
Fără TVA:0,00
Fotoliu de bar ABS124 Fotoliu de bar ABS124
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun de bar rotativ, cu sezutul din piele artificiala, baza din otel cromat, piston cromat .Nu se regleaza pe inaltime, ci este doar rotativ...
0,00
Fără TVA:0,00
Fotoliu de birou din piele OFF 1610 Fotoliu de birou din piele OFF 1610
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Fotoliu de birou din piele OFF 1610 este un scaun impunator, elegant, ce poate fi utilizat ca si scaun de birou sau ca fotoliu. Scaunul are suprafata de contact a sezutului si a spatarului con..
0,00
Fără TVA:0,00
Fotoliu de birou OFF 1622 Fotoliu de birou OFF 1622
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Fotoliul OFF 1622 adauga prestigiu si eleganta biroului dumneavoastra, iar combinatia dintre crom, lemn si piele este cu adevarat impresionanta. Bucurati-va de designul acestui scaun cu spatar i..
0,00
Fără TVA:0,00
Masuta cafea BUC 06 negru Masuta cafea BUC 06 negru
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Masuta cafea BUC 06 este fabricata din dticla si metal, materiale ce se imbina perfect pentru a crea o structura moderna, care va infrumuseta cu siguranta orice spatiu in care aceasta va fi ampl..
0,00
Fără TVA:0,00
Masuta cafea BUC 07 alb Masuta cafea BUC 07 alb
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Masuta cafea BUC 07 va aduce un plus de modernism casei dumneavoastra prin forma sa unica! Baza dreptunghiulara din lemn MDF alb lucios impreuna cu suprafata de sticla securizata de 8 mm, cu s..
0,00
Fără TVA:0,00
Masuta cafea BUC 08 alb Masuta cafea BUC 08 alb
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Decorati-va aspectul livingului dumneavoastra cu aceasta Masuta cafea BUC 08 eleganta. Finisajul lacuit alb ofera un aspect de caldura si eleganta, ce se imbina armonios cu orice design interi..
0,00
Fără TVA:0,00
Masuta cafea BUC 09 alb Masuta cafea BUC 09 alb
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Adaugati fler spatiului destinat de servire a cafelei sau ceaiului cu aceasta Masuta cafea BUC 09 ce se compune din doua etajere rotative din geam transparent gros de 10 mm. Aceasta piesa eleg..
0,00
Fără TVA:0,00
Masute de cafea BUC 01 negru Masute de cafea BUC 01 negru
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Masuta de cafea BUC 01 este o masuta moderna de cafea, fabricata din sticla securizata de 10 mm, picioare metalice cromate ce sustin blatul masutei de cafea si un suport de ziare si reviste din..
0,00
Fără TVA:0,00
Masute de cafea BUC 02 negru Masute de cafea BUC 02 negru
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Masute de cafea BUC 02 este o masuta moderna de cafea, fabricata din sticla fumurie, turnata, de 10 mm, cu baza din sticla pe care se sprijina un picior metalic ce sustine blatul masutei. Pas..
0,00
Fără TVA:0,00
Masute de cafea BUC 03 negru Masute de cafea BUC 03 negru
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Masuta de cafea BUC 03 este o masuta moderna de cafea, fabricata din sticla de 10 mm, baza din otel cromat, acoperita cu sticla, pe care se sprijina doua picioare metalice ce sustin cele doua b..
0,00
Fără TVA:0,00
Mese de bucatarie BUC 79 Mese de bucatarie BUC 79
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Masa de bucatarie BUC 79 se preteaza atat pentru utilizarea in bucatarie, cat si in living, creand un decor modern al spatiului in care este utilizata. Masa este alcatuita din geam securizat de ..
0,00
Fără TVA:0,00
Scaun birou cu masaj OFF1275 Scaun birou cu masaj OFF1275
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun managerial ergonomic executat cu fata din piele naturala de culoare neagra, brate de lemn si stea metalica imbracata in lemn. Produsul este prevazut cu un cilindru pneumatic de ridicare -..
0,00
Fără TVA:0,00
Scaun bucatarie BUC 164 Scaun bucatarie BUC 164
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaunul de bucatarie BUC164 este un scaun cu spatarul si sezutul din piele ecologica, iar cadru metalic este cromat...
0,00
Fără TVA:0,00
Scaun de bar ABS 103 Scaun de bar ABS 103
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaunele de bar model ABS 103 sunt din categoria celor moderne ce reprezinta pata de culoarea de care aveati nevoie in locuinta dumneavoastra .Acest model este unul al carui sezut este fabric..
0,00
Fără TVA:0,00
Scaun de bar ABS121 Scaun de bar ABS121
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI! Scaun de bar rotativ, reglabil pe inaltime, cu sezutul din plastic ABS, baza din otel cromat, piston cromat cu gaz, suport de picioare cromat...
0,00
Fără TVA:0,00
Scaun de birou ergonomic OFF 381 Scaun de birou ergonomic OFF 381
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI! Scaunul de birou ergonomic OFF 381 este tapitat cu stofa pe sezut, spatar si manere si are baza si bratele din polipropilena. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare / coborare..
0,00
Fără TVA:0,00
Scaun de birou ergonomic OFF 615 Scaun de birou ergonomic OFF 615
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Modelul OFF 615 este un scaun directorial modern ce ofera eleganta si stil biroului dumneavoastra.  Este realizat&..
0,00
Fără TVA:0,00
Scaun de birou ergonomic OFF345 Scaun de birou ergonomic OFF345
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!              Scaunul de birou OFF345 este un scaun de birou ergonomic fabricat din piele ecologica, stea metalica cromata moderna, br..
0,00
Fără TVA:0,00
Scaun de birou OFF 322
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun directorial din categoria celor ergonomice, ce are executate atat sezutul, cat si spatarul din piele ecologi..
0,00
Fără TVA:0,00
Scaun de birou OFF 327
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaunul OFF 327 este un scaun operational ergonomic ce poate fi utilizat atat de copii, cat si adulti ce cantaresc sunt 70 kg.Cele cinci role cu care este prevazuta steaua din nailon permit o..
0,00
Fără TVA:0,00
Scaun de birou OFF 508 Scaun de birou OFF 508
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun de birou OFF 508 este  executat cu fata si spatarul din piele tip "split leather", baza si bratele din PP. Produsul este prevazut cu mecanism oscilant si cilindru cu gaz pentru regla..
0,00
Fără TVA:0,00
Scaun de birou OFF 916 Scaun de birou OFF 916
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun de birou OFF 916 este un scaun pentru birouri cu design modern, spatarul sau avand linii cursive si subtiri, brate elegante, fixe si rezistente. Sezutul scaunului are la baza lemn stratifi..
0,00
Fără TVA:0,00
Scaun de birou OFF020 Scaun de birou OFF020
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun ergonomic elegant, executat cu fata si spatarul din piele ecologica, baza din otel cromat, manerele din otel cromat cu insertii de lemn.. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de r..
0,00
Fără TVA:0,00
Scaun de birou OFF5820 Scaun de birou OFF5820
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun directorial ergonomic executat cu fata si spatarul din piele artificiala, baza din aluminiu, brate de plastic cu aspect aluminiu. Produsul are posibilitatea de balans si are pompa de gaz p..
0,00
Fără TVA:0,00
Scaun de birou OFF825
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun directorial cu fata din piele naturala si spatele din piele ecologica, baza si brate din plastic dur.Produsul este prevazut cu piston pe gaz pentru reglare pe inaltime si mecanism de balan..
0,00
Fără TVA:0,00
Scaun de bucatarie BUC 172
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaunele de living BUC 172 sunt catalogate ca fiind piese mici de mobilier, dar cu un rol important in design-ul interior atat al bucatarie, cat si al barului dumneavoastra. Scaun de bucatarie B..
0,00
Fără TVA:0,00
Scaun de bucatarie BUC012 Scaun de bucatarie BUC012
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!caun de bucatarie cu cadrul metalic cromat, sezutul tapitat cu piele ecologica..
0,00
Fără TVA:0,00
Scaun de bucatarie BUC112 Scaun de bucatarie BUC112
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI! Scaun de bucatarie cu cadrul metalic cromat, sezutul si spaterul tapitate cu piele ecologica. Disponibil pe culorile rosu cu negru, maro (sezutul este venghe. iar spatarul este maro roscat) si ..
0,00
Fără TVA:0,00
Scaun de conferinta HRC506 Scaun de conferinta HRC506
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaunul de asteptare HRC506 este compus dintr-un cadru de lemn de culoarea ciresului, avand spatarul si sezutul..
0,00
Fără TVA:0,00
Scaun de relaxare REL400
Stoc epuizat
Scaun de relaxare REL 400 are un aspect unic, avand un design modernist si a fost realizat din piele ecologica si metale cromate ce ofera rezistenta si durabilitate. Sezutul si spatarul au fost concepute astfel incat postura sa fie una confortabila. Tapiteria este in culori vii, rosu, portocaliu..
299,88
Fără TVA:252,00
Scaun de relaxare REL405 Scaun de relaxare REL405
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaun de relaxare rotativ, reglabil pe inaltime, cu baza din otel cromat, sezut si spatar din stofa..
0,00
Fără TVA:0,00
Scaun de relaxare REL910 Scaun de relaxare REL910
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Scaunele de relaxare REL910 sunt rotative,cu inaltime fixa, cu baza din otel cromat, sezut si spatar din stofa - la interior, si ABS (plastic dur) la exterior. Sezutul si spatarul se pot sch..
0,00
Fără TVA:0,00
Scaun dining BUC 236 bej Scaun dining BUC 236 bej
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Modelul de scaun dining BUC 236 este unul fix, potrivit pentru o bucatarie sau living modern. Designul sau contemporan este amplificat cu elementele de actualitate ce i-au fost aplicate.Cadrul c..
0,00
Fără TVA:0,00
Scaun directorial OFF 901 - Vertebro Scaun directorial OFF 901 - Vertebro
Stoc epuizat
ACEST PRODUS NU MAI FACE PARTE DIN OFERTA SCAUNEONLINE.RO! PRODUSE DIN ACEEASI CATEGORIE PUTETI GASI AICI!Modelul, scaun directorial OFF 901 - Vertebro, este unul directorial modern cu un aspect futurist, ce ofera biroului atat un aspect mo..
0,00
Fără TVA:0,00