Meniu
Your Cart

Scaune de conferinta HRC 604 verde

Scaune de conferinta HRC 604 verde

Descoperă eleganța și confortul redefinește cu scaunul de conferință HRC 604 în nuanța vibrantă de verde. O combinație perfectă între designul rafinat și durabilitatea remarcabilă, acest scaun este alegerea ideală pentru a aduce un aer proaspăt și inovator în orice spațiu de lucru sau de întâlnire.

Cu un cadru metalic cromat ce strălucește în lumina ambientală, acest scaun emană profesionalism și stil subtil. Atât sezutul, cât și spătarul sunt învelite într-un material PVC rezistent la uzură, asigurând o durată lungă de viață și menținând un aspect impecabil chiar și în fața utilizării intensive.

Un aspect remarcabil al acestui model este versatilitatea sa. Scaunul de conferință HRC 604 verde poate fi stivuit, economisind spațiu prețios atunci când nu este în folosință. Acest aspect inteligent îl face potrivit nu doar pentru sălile de conferință și ședințe, ci și pentru zonele de așteptare și spațiile de lucru. Este partenerul perfect pentru momentele de interacțiune rapidă sau pentru întâlnirile lungi și productive.

Cu o înălțime totală de 77 cm și o înălțime a sezutului de 44 cm, acest scaun oferă suport ergonomic pentru postura corectă. Dimensiunea laterală a sezutului, de 40 cm, asigură spațiu generos pentru a vă simți confortabil în timpul întâlnirilor lungi.

Scaunul de conferință HRC 604 verde este mai mult decât o alegere estetică - este și o investiție în calitate. Cu o garanție extinsă de 24 de luni, puteți fi sigur că acest scaun este construit pentru a rezista în timp și a vă servi în cele mai bune condiții. Cu o greutate maximă admisă de 120 kg, acest scaun se adresează unei game variate de utilizatori.

Îmbinați profesionalismul cu confortul și aduceți o notă proaspătă în spațiul dvs. de lucru sau întâlnire cu scaunul de conferință HRC 604 verde. Eleganța sa irezistibilă, durabilitatea și versatilitatea îl fac să strălucească în orice context.


scaune-de-conferinta-hrc-604-dimensiuni


Scaune
Culoare Verde
Atribute
Material PVC
Greutate maximă (kg) 120
Înălțime scaun maximă (cm) 77
Înălțime șezut maximă (cm) 44
Înălțime spătar (cm) 25
Lățime șezut (cm) 40
Tip bază Metalica
Tip cadru Cromat

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie