Fotolii si scaune cu masaj

Arată:
Sortare după:

Fotoliu cu masaj MAS 038

Fotolii masaj MAS 038: modelul este unul cu adevarat deosebit, datorita functiei de recliner, funct..

849.66 Ron Fără Taxe: 714.00 Ron

Scaune cu functie de masaj MAS 014

Oferiti un aspect elegant biroului dumneavoastra sau livingului de acasa cu ajutorul fotoliului cu f..

949.62 Ron Fără Taxe: 798.00 Ron

Scaune de birou cu masaj OFF 933

Scaune de birou cu masaj OFF 933 este un produs robust, cu multe dintre componente realizate din me..

699.72 Ron Fără Taxe: 588.00 Ron

Fotolii si scaune cu masaj

Scaune cu masaj

Scaunele cu functie de masaj sunt cel mai mult folosite ca scaune de birou, pentru o oferi clientilor avantajul de a a se putea relaxa acolo unde au cea mai mare nevoie: la locul de munca.Din cauza pozitiei incorecte pe care multi oameni o au la birou, precum si a accentuarii acesteia pe o durata indelungata, un scaun birou cu masaj comod este extrem de util.

Un scaun masaj sau un fotoliu masaj va poate face viata cu mult mai usoara, mai ales in zilele cu program prelungit. Alege un produs de calitate la un pret imbatabil. Scaunele sunt realizate din materiale diferite, au o forma ergonomica, perfecta pentru a sustine corect spatele si a atenua disconfortul coloanei.

Scaunele sau fotoliile cu masaj permit mai multe tipuri de reglaje: de balans pentru fata si spate, pe verticala pentru inaltimea sezutului, blocarea balansului in orice pozitie doreste utilizatorul, control greutate, reglarea bratelor si a sezutului. In plus aceste scaune ofera un sistem de masaj ce utilizeaza mai multe programe de masaj cu diverse nivele de intensitate.

La ScauneOnline.ro gasiti fotoliu masaj pret de importator.