Meniu
Your Cart

Mecanisme pentru scaune de birou

Mecanism pentru scaune ergonomice - 13 x 21 cm este unul dintre cele mai simple mecanisme utilizate pentru scaunele de birou, insa sunt recomandate datorita fiabilitatii in timp.Mecanismul permite balansul scaunului ( sezutul in acelasi timp cu spatarul ), precum si reglarea fortei de balans a acest..
64,26 Lei
Fără TVA:54,00 Lei
Mecanism pentru scaune ergonomice 15 x 25.5 cm este cel mai utilizat mecanism pentru gama scaunelor de birou.Mecanismul permite practic doar trei reglaje, si anume balansul scaunului, reglarea fortei de balans a acestuia si poate comanda ridicarea sau coborarea scaunului, in situatia in care scaunul..
64,26 Lei
Fără TVA:54,00 Lei
Mecanismul pentru scaune directoriale este un accesoriu esențial care poate fi utilizat la o mare parte dintre scaunele de birou, oferind multiple funcționalități pentru confort și ergonomie.Funcția de balansAcest mecanism permite balansul întregului scaun (șezut+spătar) prin acționarea manetei din ..
133,28 Lei
Fără TVA:112,00 Lei
Acesta este ideal pentru înlocuirea mecanismelor uzate sau deteriorate ale scaunelor de bar sau de birou, oferind o nouă viață mobilierului tău. Cu o instalare ușoară și rapidă, acest mecanism se montează fără efort și fără necesitatea uneltelor profesionale, permițându-ți să îți personalizezi s..
89,25 Lei
Fără TVA:75,00 Lei
Mecanism A-sincron pentru scaune birou Mecanism A-sincron pentru scaune birou
Nou Stoc epuizat
Descoperă mecanismul a-sincron pentru scaun de birou, conceput pentru a revoluționa modul în care lucrezi și te relaxezi la birou. Cu o instalare ușoară și rapidă, acest mecanism se montează fără efort și fără necesitatea uneltelor profesionale, permițându-ți să îți personalizezi spațiul de lucru în..
119,00 Lei
Fără TVA:100,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Mecanisme pentru scaune de birou, directoriale, ergonomice