Meniu
Your Cart

Baza / suport scaun birou

Baza stea pentru scaune D600 este una dintre partile componete ale scaunelor de birou, parte ce are un rol important in sustinerea echilibrului Steaua pentru scaune de birou a fost realizata prin turnare, si este confectionata din poliuretan.Modelul prezentat are un diametru exterior de 600 mm,..
55,66 Lei
Fără TVA:46,77 Lei
Baza stea pentru scaune D690 Baza stea pentru scaune D690
Stoc epuizat
Baza stea pentru scaune D690 este o piesa componenta a scaunelor de birou, piesa ce se potriveste din punct de vedere constructiv oricarui produs prezentat pe situl nostru, din categoria scaunelor de birou. Stea pentru scaune de birou prezentata in imaginile alaturate este confectionata din poliuret..
64,26 Lei
Fără TVA:54,00 Lei
Baza stea pentru scaune D640 Baza stea pentru scaune D640
Stoc epuizat
Baza stea pentru scaune D640 este una dintre partile componete ale scaunelor de birou, parte ce are un rol important in sustinerea echilibrulu. Steaua pentru scaune de birou a fost realizata prin turnare, si este confectionata din poliuretan.Modelul prezentat are un diametru exterior de 640 mm,..
59,50 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
Baza stea metalica pentru scaune directoriale D700 Baza stea metalica pentru scaune directoriale D700
Stoc epuizat
Baza stea metalica pentru scaune directoriale D700 este una dintre piesele componente ale scaunelor de birou fara de care acesta nu poate functiona. Aceasta are un aspect modern si elegant, fiind compatibila cu modelele prezentate pe situl nostru, in sectiunile dedicate scaunelor de birou, ergonomic..
139,23 Lei
Fără TVA:117,00 Lei
Baza stea metalica pentru scaune de birou rezistenta pana la 150 kg Baza stea metalica pentru scaune de birou rezistenta pana la 150 kg
Stoc epuizat
Baza stea metalica pentru scaune de birou rezistenta pana la 150 kg este realizata complet din metal ce a fost ulterior cromata.Aceasta stea pentru scaune de birou din otel cromat este de calitate premium si a fost creata si testata pentru a rezistenta la o greutate de 150 kgBaza stea metalica pentr..
149,94 Lei
Fără TVA:126,00 Lei
Baza stea metalica pentru scaune D700 Baza stea metalica pentru scaune D700
Stoc epuizat
Baza stea metalica pentru scaune D700  este una dintre piese componente scaune de birou fara de care acesta nu poate functiona. Steaua  este compatibila cu modelele prezentate pe situl nostru, in sectiunile dedicate scaunelor de birou, ergonomice, directoriale sau birou copii.   ..
104,72 Lei
Fără TVA:88,00 Lei
Baza stea metalica neagra rezistenta pana la 150 kg Baza stea metalica neagra rezistenta pana la 150 kg
Stoc epuizat
Baza stea metalica neagra pentru scaune de birou rezistenta pana la 150 kg este realizata complet din metal.Aceasta stea pentru scaune de birou din otel negru este de calitate premium si a fost creata si testata pentru a rezistenta la o greutate de 150 kg.Baza stea metalica neagra rezistenta pana la..
139,23 Lei
Fără TVA:117,00 Lei
Baza stea metalica KD neagra rezistenta pana la 120 kg Baza stea metalica KD neagra rezistenta pana la 120 kg
Stoc epuizat
Baza stea metalica neagra pentru scaune de birou rezistenta pana la 120 kg este realizata complet din metal negru.Aceasta stea pentru scaune de birou din otel negru este de calitate premium si a fost creata si testata pentru a rezistenta la o greutate de 120 kg.Baza stea metalica neagra rezistenta p..
99,96 Lei
Fără TVA:84,00 Lei
Baza rotunda pentru scaune de bar Baza rotunda pentru scaune de bar
Stoc epuizat
Baza rotunda pentru scaune de bar este un suport metalic pentru scaune de bar realizat din metal acoperit cu un strat de crom.Acest model de baza este compatibila cu toate scaunele de bar prezentate pe siteul nostru sau ale colaboratorilor nostri. Aceste componente pentru scaune de bar sunt universa..
59,50 Lei
Fără TVA:50,00 Lei
Aceasta baza din metal acoperit cu un strat de crom, de forma patrata poate fi utilizata pentru scaune de bar.  Baza patrata pentru scaune de bar este un model ce poate fi utilizat cu succes la oricare dintre scaunele de bar sau casino prezentate pe siteul nostru, precum componente scaune bar, ..
69,02 Lei
Fără TVA:58,00 Lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)
Esti un gamer pasionat, lucrezi de acasa sau pur si simplu petreci mult timp la birou? Atunci cu siguranta esti constient de importanta pe care o are scaunul pe care stai. Acesta trebuie sa fie intotdeauna in cea mai buna forma, pentru a-ti oferi sustinerea si confortul de care ai nevoie in timp ce iti desfasori activitatile. Suportul pentru scaun de birou este printre cele mai importante componente, esential pentru a asigura stabilitatea si durabilitatea scaunului tau. Iar atunci cand vine momentul sa inlocuiesti aceasta piesa, stii la cine sa apelezi! ScauneOnline.ro este locul in care gasesti diferite modele de baza scaun birou / bar / gaming. Pentru ca sunt confectionate din materiale de calitate, produsele din gama noastra iti garanteaza rezistenta in fata uzurii de zi cu zi. Suportul pentru scaunul de birou (gaming / directorial) este usor de instalat si se potriveste perfect cu majoritatea scaunelor. Trebuie doar sa fii atent la specificatiile fiecarei piese, pentru a face cea mai buna alegere. Cu doar cativa pasi simpli, vei putea sa iti upgradezi scaunul si sa ii oferi o baza solida si sigura. In plus, indiferent de preferintele tale privind stilul, aceasta componenta se integreaza armonios in designul oricarui scaun. Pentru ca suntem atenti la nevoile clientilor nostri, oferim constant discounturi, iar un mare avantaj il constituie livrarea gratuita la comenzile de peste 70 de lei. Nu mai amana confortul si bunastarea ta la birou! Alege baza pentru scaun de birou (bar / gaming) de pe ScauneOnline.ro si imbunatateste-ti calitatea timpului petrecut pe el! Comanda chiar acum!