Cum sa te relaxezi in bucatarie fara sa gatesti neaparat

 

 

 

 

Sursa foto: aliexpress.com

 

 

 

 

In intimitatea propriului camin, cauti sa te relaxezi in orice incapere te-ai afla. Atat in dormitor, unde atipesti in dupa-amiezile de weekend sau dormi pe timp de noapte, cat si in living, unde te uiti la TV, citesti ziarul sau o revista sau pur si simplu stai de vorba cu oamenii. In bucatarie, oamenii se relaxeaza gatind, dar daca ai gatit deja sau nu gatesti de fel, cum te poti relaxa in bucatarie?

 

 

 

 

Este important sa ai cel putin un scaun de bucatarie pe care sa stai foarte confortabil, dar si o masa de bucatarie de inaltime si forma ideala pe care sa sprijini toate aceste lucruri: o farfuriuta cu croissante, o cana cu ceai, o mica vaza cu flori, sarea si piperul si asa mai departe.

 

 

 

 

O bucatarie frumoasa are scaune si-o masa

 

 

 

Alege scaune specifice, acceseaza sectiunea noastra de scaune de bucatarie si afla cum sa combini mesele si scaunele in moduri care tin de buna amenajare interioara dar si de preferintele tale, din articolul precizat.

 

 

 

 

O bucatarie frumoasa este una in care poti sa stai si pe care o poti contempla. Este locul in care poti fuma in liniste o tigara, poti gusta pe deplin un desert. Trebuie sa poti sta jos pe un scaun solid, in culori deschise, precum acesta de care noi suntem mandri si il oferim clientilor nostri, sau pe un adevarat fotoliu tapitat, in care sa te simti foarte bine, in timp ce masa de bucatarie este solida si ea, poate de lemn precum acest model sau poate din alt material pe care il preferi.

 

 

 

 

Compatibilitatea pieselor de mobilier din bucatarie

 

 

 

Daca scaunul/scaunele de bucatarie ajung/e sa se potriveasca bine cu masa de bucatarie, lucrul acesta nu este suficient intotdeauna. Trebuie ca mobilierul de bucatarie sa fie potrivit in integralitate. Degeaba ai un blat de bucatarie ultramodern, cu plita electrica incorporabila, daca scaunul tau de bucatarie este unul de model retro si daca masa este poate si mai retro de atat. Ruptura stilistica este atat de mare incat nici prin autosugestie nu iti poti induce o stare de relaxare.

 

 

 

 

Totul trebuie sa fie in armonie stilistica, deoarece la nivel subconstient se simt aceste inadvertente. Cand bucataria prezinta armonie, starea de bine apare si este intretinuta si marita de ceea ce faci in bucatarie. Poti sa si gatesti, dar poate alte persoane din casa sau musafirii tai fumatori vor sa se relaxeze in bucatarie, in living neputand sa o faca.