Piese de mobilier pe care trebuie să le cumperi, chiar dacă stai în chirie

 

 

 

 

Piese de mobilier pe care trebuie să le cumperi

sursa foto: pixabay.com

 


     Atunci când te muți într-un apartament închiriat, cauți unul care să îți asigure minimul de mobilier de care te poți folosi, pentru a avea o ședere relaxată și pentru a găsi utilitate fiecărui colț din casă. E mult mai comod să iei o locuință mobilată și utilată, în loc să iei tu totul de la zero și să transporți după tine, din vechiul loc unde ai stat, obiectele mari și incomod de mutat. Totuși, rămân câteva piese de mobilier pe care ai putea să le achiziționezi atunci când închei un contract de închiriere, care să îți asigure un confort sporit, comoditate și să îți permiți să aduci în acel spațiu semnătura ta, ca să te simți cu adevărat ACASĂ. Care sunt acelea și în câte moduri te pot aduce mai aproape de un sentiment pozitiv?

 


 

O măsuță de cafea

 

     Cea mai consumată băutură din lume, după apă, cafeaua ne aduce de foarte multe ori mai aproape de cei care ne sunt dragi, de unde s-a născut și expresia „Hai să ieșim la o cafea”. Dar nu e nevoie să cheltuiești bani de fiecare dată când vrei să stai la povești cu o prietenă sau o vecină, pentru că poți crea un spațiu dedicat acestui tip de activitate chiar în sufrageria ta! Și în afară de cafeaua propriu-zisă, pe care o poți prepara așa cum îți place mai mult, și un set cochet de ceșcuțe, mai ai nevoie de o măsuță de cafea. Materialul din care este confecționată masa îl poți alege în funcție de stilul mobilierului din sufragerie, dar e recomandat să optezi pentru sticlă sau lemn, pentru că acestea permit o mobilitate mai mare a mesei, dar și o curățare mai ușoară, plus că se asortează în orice tip de living. Atunci când nu o folosești pentru destinația ei principală, poți pune pe ea cărțile preferate, reviste sau un coș ori o vază cu flori, care să mai anime încăperea.

 

 

Scaune colorate

 

      Oricât de simplist și monocrom ar fi un apartament închiriat, poți aduce în câteva clipe un aer modern și vesel în interiorul lui dacă accesorizezi puțin camerele. În afară de pernele mici și colorate pe care le poți cumpăra pentru canapeaua din sufragerie și de perdelele pe care le poți asorta cu covorul sau cu un obiect de decor voluminos, mai poți apela la un truc. Cu un set de scaune de plastic viu colorate vei schimba imediat energia dintr-o cameră. Dacă alegi să le folosești în bucătărie, mai poți completa paleta de culori cu șervețele de masă, farfurii sau vase în aceeași nuanță ca cea a scaunelor. Se poartă din nou culorile vibrante, deci fii cât de îndrăzneață poți la acest capitol!

 


 

Un scaun de gaming

 


     Dacă îți place să te joci ori pur și simplu alegi să stai cât mai comod, atunci când lucrezi de acasă, un scaun de gaming este soluția cea mai convenabilă pentru tine. Când vei simți cum forma ergonomică și tapițeria moale a unui scaun de acest gen te îmbrățișează, dar îți menține coloana dreaptă și mușchii relaxați, nu vei mai vrea să te desparți de el și te vei întreba de ce nu ți-ai luat unul mai devreme. Poți sta pe scaunul de gaming în poziție dreaptă sau îl poți lăsa pe spate, pentru un plus de confort.

 


     Pe toate acestea le poți lua cu tine atunci când decizi să te muți într-o nouă casă, pentru că sunt ușor de demontat și de transportat, deci nu va fi deloc incomod.