Daca in urma cu doua luni vorbeam despre aparitia unor noi modele de scaune cu masaj la magazinul nostru online, acum avem prilejul sa vi le prezentam.

Cele doua noi modele de scaune cu masaj sunt doar inceputul, deoarece in cursul lunii octombrie mai urmeaza sa va prezentam inca patru noi modele de scaune cu masaj.

Cele doua modele prezente de saptamana aceasta in depozitul nostru sunt asemanatoare ca si functionalitate, singurele diferente fiind de design: unul este cu finisaje metalice, iar unul este fotoliu de masaj cu finisaje din lemn.
 

     Scaunul cu masaj MAS 038

 

     Modelul de fotoliu cu masaj MAS 038 este un scaun rotativ, cu cadrul din otel, imbracat in lemn.

 

Scaune cu masaj de la ScauneOnline.ro

 

Scaunul are incorporat un sistem de masaj tip vibratie in patru puncte, doua lombare si doua dorsale,  cu trei nivele de intensitate, timer de 15 si 30 de minute, precum si noua programe de masaj predefinite.

Scaunul cu masaj MAS 038 este fabricat dintr-un cadru de otel finisat cu lemn, sezut si spatar tapitate cu piele ecologica, baza din otel imbracata in lemn si manere din lemn, tapitate pentru un confort mai bun.
 

      Scaunul cu masaj MAS 042

 

     Ca si scaunul cu masaj MAS 038, fotoliu recliner cu masaj MAS 042 este rotativ si permite culisarea sezutului si spatarului, astfel incat acest fotoliu se poate transforma intr-un pat (unghiul dintre sezut si spatar este de maxim 160 grade).

 

Scaune cu masaj de la ScauneOnline.ro