4 motive pentru un fotoliu cu masaj la tine acasa

 

 

4 motive pentru un fotoliu cu masaj la tine acasa

 

     Cu siguranta iti doresti sa te relaxezi cat mai mult seara cand ajungi acasa, dupa o zi solicitanta la job. Un fotoliu cu masaj te va face sa te simti in propria locuinta ca intr-un spa. Cuibareste-te in el dupa o baie cu spuma si te vei simti ca nou.

      Lucrul de acasa este o excelenta modalitate de a echilibra viata profesionala cu cea personala, nu se mai pierde timp in trafic, in plus castigi confortul din propria casa. Pentru ca stii cat de importanta este postura la birou, sa ai un corp relaxat, opteaza dintr-o gama de scaune cu masaj.

      Fie ca optezi pentru fotoliu cu masaj ori scaun cu masaj, beneficiile nu intarzie sa apara:

     1. Reducerea stresului

      Simti adesea nevoia unui masaj? Ii soliciti mereu partenerului de viata sa iti faca un masaj? Daca vrei sa te bucuri de masaj ori de cate ori vrei, fara sa rogi pe nimeni, fara sa cheltui bani in saloane, alege sa ai un fotoliu cu masaj la tine acasa.

      Dupa o zi de stresanta la job, terapia prin masaj aduce relaxarea totala a corpului. Contribui la eliminarea stresului de peste zi, asezandu-te pur si simplu confortabil in fotoliul de masaj. Datorita functiei de recliner il poti transforma rapid intr-un pat putin inclinat, excelent pentru o portie de somn.

     2. Ameliorarea durerii de spate

       Foarte probabil ca nu o data, ci de mai multe ori ai resimtit dureri de spate, lucru pe care l-ai auzit si la colegii de job. Vestea buna este ca scaunele de masaj ajuta la ameliorarea durerilor de spate. O sesiune de 20 de minute intr-un fotoliu cu masaj actioneaza ca un tratament pentru spatele tau incordat.

      Daca lucrezi mult de acasa, exista diferite scaune de birou din care poti alege, astfel incat sa raspunda cerintelor tale. Tine cont, insa ca un scaun cu masaj te va face sa te relaxezi chiar in timp ce lucrezi.

     3. Imbunatatirea calitatii somnului

 

     Ti s-a intamplat sa adormi in timpul masajului? Un beneficiu al masajului il constituie favorizarea somnului. Petrece inainte de culcare timp in fotoliul tau de masaj si te va ajuta sa adormi mai repede si sa obtii o odihna mai buna.

      Cand dormi mai mult si mai bine, contribui semnificativ la o buna stare generala de sanatate.

      Daca iti doresti o portie mica de somn intr-o dupa-amiaza de weekend, rabateaza fotoliul si vei dormi excelent in timp ce vei fi rasfatat cu masaj.

     4. O circulatie mai buna a sangelui

      Timpul petrecut intr-un scaun sau fotoliu cu masaj imbunatateste activitatea sistemului limfatic. Mai precis acest lucru conduce la curatarea corpului de toxine, permitand mai multor substante nutritive sa ajunga in celule.

      O sesiune de masaj in confortul casei tale creste si numarul de celule albe din sange, deci implicit o mai buna imunitate.