Cand vine vorba de relaxare asociem, de obicei, aceasta cu un masaj, o plimbare sau chiar cu o carte buna pe care o citim cand avem o zi libera. Cand spunem relaxare ne gandim la activitatile pe care le facem, foarte rar la obiectele din jurul nostru ce ne ajuta sa obtinem starea aceea, pe care o dorim multi. De exemplu, sunt sigura ca nu te-ai gandit vreodata cu ce te ajuta chiar scaunul pe care te-ai asezat sa te relaxezi, dar hai sa o luam altfel: imagineaza-ti ca in timp ce savarsesti unul dintre lucrurile ce iti provoaca placere, te-ai asezat pe ceva dur, rigid si inconfortabil. Cu siguranta nu te relaxezi la fel de mult ca pe un scaun destinat relaxarii.

 

Scaune de relaxare REL 218

 

     Aceste scaune fac chiar si cele mai banale activitati, precum cititul unei carti sau bautul cafelei dimineata, sa fie mai placute, tocmai prin designul lor special. Printre scaunele de relaxare, care sunt atat de indispensabile cand vine vorba de obtinerea placerii, se numara si aceste scaune de relaxare REL 218. Datorita design-ului sau mai aparte, acest scaun isi poate gasi locul in foarte multe locatii, cum ar fi intr-un bar, o cafenea sau chiar in propria sufragerie.

 

Scaune de relaxare REL 218

 

     Scaunele de relaxare REL 218 sunt create intr-un fel in care se imbina la perfectie utilul cu placutul: sezutul si spatarul care sunt din piele ecologica permit ca asezarea pe el sa fie foarte comoda iar piciorul din crom confera rezistenta.Partea cea mai buna este ca acest scaun vine intr-o varietate de culori iar astfel poate fi utilizat la decorarea spatiilor cu mai multa usurinta.

 

Scaune de relaxare REL 218

 

     Aceste scaune de relaxare REL 218 sunt cea mai buna alegere cand vine vorba de relaxare, acestea conferind o stare de relaxare si confort chiar si atunci cand lucrezi, asigurand o senzatie de confort atata timp cat stai pe el.

 

Scaune de relaxare REL 218

 

Dimensiunile acestor scaune de relaxare REL 218 sunt:

  • Inaltime sezut: 39 -50 cm
  • Inaltime spatar: 38 cm
  • Latime sezut (la interior) : 38 cm
  • Adancime sezut (utilizabil): 46 cm

 

Scaune de relaxare REL 218

 

     Garantie scaune relaxare REL 218: 2 ani