Meniu
Your Cart

Scaune living BUC 232 portocaliu

Scaune living BUC 232 portocaliu

Descoperă perfecțiunea în designul interior cu scaunele living BUC 232 portocaliu. Inspirate de celebrele scaune Eames DSW, aceste piese de mobilier îmbină armonios clasicul cu modernul pentru a aduce un aer sofisticat în orice încăpere. Modelul inițial, creat în perioada 1948-1950, continuă să rămână la modă, oferind un sentiment de liniște și rafinament.

Cu o carcasă din lemn acoperită de burete și tapitată cu piele ecologică, scaunele BUC 232 portocaliu redefinesc confortul. Suportul lor elegant este susținut de picioare din lemn de fag, întărite suplimentar de fire metalice încrucisate. Această combinație armonioasă între curbele scaunului și liniile drepte ale picioarelor conferă un echilibru perfect.

Nu doar frumusețea, ci și funcționalitatea sunt puncte forte ale acestor scaune. Cu o greutate maximă suportată de 110 kg și o garanție extinsă de 24 de luni, poți avea încredere că investiția ta este una sigură și durabilă.

Ideal pentru living sau bucătărie, scaunul BUC 232 portocaliu nu se limitează doar la aspectul său atrăgător. El adaugă valoare oricărui decor, transformând orice spațiu într-un colț rafinat și confortabil.


Scaune
Culoare Portocaliu
Atribute
Material Piele ecologica
Greutate maximă (kg) 110
Înălțime scaun maximă (cm) 84
Înălțime șezut maximă (cm) 45
Înălțime spătar (cm) 40
Lățime șezut (cm) 46
Tip bază Lemn
Tapitate Da

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie