Mese de bucătărie

Arată:
Sortare după:

Masa de bucatarie BUC 80

Masa de bucatarie BUC 80 se preteaza a fi utilizata in bucatarie cat si in living, aducand un plus d..

499.80 Ron Fără Taxe: 420.00 Ron

Mese de bucatarie BUC 79

Masa de bucatarie BUC 79 se preteaza atat pentru utilizarea in bucatarie, cat si in living, creand u..

744.00 Ron Fără Taxe: 744.00 Ron

Masa de bucatarie reprezinta piesa centrala a acestui spatiu si indeplineste o multime de functii deja binecunoscute. Cu toate acestea,uneori ne aflam in situatia in care vedem ca nu este deloc usor sa facem o alegere. Iar acest lucru se intampla deoarece in cele mai multe cazuri, avem un buget deja stabilit, ne dorim un anumit tip de material, culoare sau design, sau pur si simplu vedem ca piata ne ofera atat de multe variante incat nu mai stim ce masa de bucatarie ar fi ideala pentru casa noastra.

Cu toate acestea, exista cateva aspecte de care poti tine cont atunci cand alegi aceasta piesa de mobilier. In primul rand, rezistenta oferita in timp iar din acest punct de vedere, lemnul pare a fi una dintre cele mai bune optiuni, mai ales atunci cand vorbim de lemn masiv. Acest material se intretine foarte usor, este simplu de curatat si ofera un design care se incadreaza cu usurinta in orice bucatarie.

Un alt aspect este cel al numarului membrilor familiei tale. Pentru o familie numeroasa este nevoie de o masa de bucatarie mare. In cazul in care nu aveti o familie numeroasa dar aveti multi prieteni pe care care va place sa ii invitati la voi cu diferite ocazii, de asemnea este de preferat sa va indreptati catre o masa de bucatarie ceva mai mare.

In ceea ce priveste designul, fara indoiala ca nu este usor sa alegi dintre atatea modele oferite in showroom-uri sau magazine online. Insa noi te asiguram ca in scurt timp iti vei da seama care este produsul pe care ti-l doresti. Iar daca ai nevoie de putin ajutor, nu ezita sa ceri sfatul consultantilor nostri.

Pe langa mese bucatarie, pe site-ul nostru vezi putea gasi si o gama larga de scaune de bucatarie.