Menu
Your Cart

Hope Friday at ScauneOnline.ro

Ce este Hope Friday? Este o alternativa umanista la Black Friday, este ziua in care interesele comerciantilor si ale cumparatorilor converg catre o cauza nobila, este ziua in care nu mai conteaza de ce reduceri beneficiezi, ci conteaza cel mai mult oamenii de langa noi si modul in care ii putem ajuta.


Hope Friday este o zi dedicata comunitatii, in care ne gandim la cei ce au nevoie de ajutorul nostru si pe care ii putem ajuta din adancul sufletului.


Pentru anul 2016 ne-am gandit sa sustinem asociatia Sweetland, care este implicata in ajutorarea copiilor si tinerilor cu diabet din judetul Constanta. Mai multe detalii despre activitatea companiei puteti afla de pe site-ul acesteia www.sweetland.ro 


In acest scop, o parte din vanzarile aferente comercializarii de produse de pe www.ScauneOnline.ro din perioada 28-30 octombrie 2016 va fi donat catre aceasta asociatie, in scopul desfasurarii activitatii ei de baza. Acest lucru este posibil si datorita legislatiei in vigoare, care permite ca o companie care inregistreaza profit sa poata sponsoriza o suma de maxim 20% din valoarea impozitului pe profit din cadrul unul an calendaristic, dar in limita a cinci la mie din cifra de afaceri.


Impreuna putem face o lume mai buna!