Tendinte in designul scaunelor de birou

Postat de Scaune Online 23.04.2015 0 Comentarii Noutati,Scaune de birou,Sfaturi,

 

     Cand vine vorba de moda si de a fi in trend, oamenii nu sunt singuri care fac eforturi pentru a fi in tendinte; chiar si obiectele din jurul nostru sunt concepute sa fie la moda. In ce priveste scaunele de birou, anul acesta se pune mult accent pe ergonomie, dorindu-se ca scaunele sa fie cat mai practice.

     Deoarece oamenii petrec tot mai mult timp la birou, scaunele trebuie sa fie cat mai comode si sederea pe ele sa fie inca placuta chiar si dupa o perioada indelungata de timp.
     Un scaun ergonomic foarte comod este OFF 982, acesta fiind confectionat ca majoritatea scaunelor de acest fel, din mesh, plastic si aluminiu. Meshul permite o circulatie mai buna a aerului, iar aluminiumul ofera rezistenta dorita.


tendinte in designul scaunelor de birou

     Tot in categoria scaune ergonomice de top intra si OFF 940, un scaun ce imbina ergonomia cu modernul, avand un aspect deosebit, abordand un stil mai profesional, cu toate ca este confectionat tot din acelasi materiale. Desi scaunele ergonomice sunt la moda si cele clasice au ramas in trend ca si pana acum.

tendinte in designul scaunelor de birou

     Un scaun directorial clasic, dar totodata modern este OFF 939. Acesta este la fel de confortabil ca cele precedente fiind tapitat cu piele ecologica, care ofera un plus de rafinament in combinatia cu baza si manerele metalice.


tendinte in designul scaunelor de birou

     Existent atat pe culoarea alba, cat si pe culoarea neagra, modelul de scaun de birou OFF 939 demonstreaza perfect noile tendinte in designul scaunelor de birou, atat prin suportul lombar, baza metalica cromata , stilata si moderna , roti in ton cu designul bazei metalica, cat si prin pielea cu care este tapita scaunul, o piele ecologica, moale, rezistenta si in perfecta armonie cu designul intregului scaun.

tendinte in designul scaunelor de birou

Lasa un comentariu