Scaune ergonomice de calitate

Postat de Scaune Online 16.02.2015 0 Comentarii Scaune de birou,

 

     Oamenii nu sunt facuti sa lucreze in conditii improprii si incomode. Desi se poate lucra si asa, cu siguranta randamentul obtinut nu este cel dorit. De aceea s-au cautat nenumarate metode pentru ca oamenii sa fie cat mai eficienti la locul de munca si asa s-a ajuns la termenul de ‘ergonomie’. Acesta se refera la o eficienta mai mare la locul de munca cu ajutorul mobilierului. Deoarece multi dintre noi petrecem mult timp stand jos, scaunele ergonomice de calitate au fost si sunt foarte cautate. Libertatea in miscare si comoditatea sunt principalele motive pentru care sunt atat de solicitate astfel de scaune. Un exemplu bun de astfel de scaun poate fi scaunul ergonomic OFF 910 sau scaunele ergonomice OFF 911.

 

scaune ergonomice de calitate

In ce priveste scaunul ergonomic OFF 910, detaliul ce scoate in evidenta acest scaun este simplitatea. Intr-adevar cand ne gandim la ce se refera termenul de ergonomie cu siguranta nu ne gandim la simplitate, dar totusi este posibil sa respecti ambele lucruri. Desi acest scaun nu pare foarte dotat in functii care ar asigura o ergonomie mai buna, aparentele pot fi inselatoare. Un scaun ergonomic OFF 910 are incorporat un sistem multiblock ce permite mai multe reglaje care ajuta la ergonomia scaunului. Printre acestea se numara reglarea inaltimii bratelor , a tetierei dar si a sezutului. Toate acestea si nu numai, permit ergonomia scaunului, dar pentru o buna functionare trebuie respectata limita de 100 de kg impusa.

 

scaune ergonomice de calitate

 

Tot printre scaunele care indeplinesc functia de ergonomie se numara si scaunele ergonomice OFF 911. Spre deosebire de cele anterioare acestea sunt confectionate din mesh si aluminiu. Baza confectionata din aluminiu confera o eleganta mai aparte scaunului, asa ca pe langa eficienta de care veti avea parte, veti sta si pe un scaun elegant! La fel ca si celalalt, acest scaun este prevazut cu sistem multiblock care pe langa reglarea inaltimiilor mai permite si posibilitatea de a bloca balansul si de sincroniza sezutul si spatarul in functie de greutate pentru o eficienta sporita la locul de munca!

Lasa un comentariu