Scaune de birou moderne

Postat de Scaune Online 23.02.2015 0 Comentarii Scaune de birou,

 

     Din dorinta de a evolua, omenirea cauta noi modalitati de modernizare si de a fi in tendinta. Tehnologia avanseaza si noi avansam odata cu ea, de la simple telefoane, la cele mai noi si sofisticate masinarii menite sa imbunatateasca randamentul la locul de munca. Atunci faptul ca inclusiv mobila din jurul nostru se reinoieste, se modernizeaza nu ne poate mira. Tot din motive de eficienta mariile companii investesc in scaune noi pentru angajatii lor, inlocuind cele demodate si incomode cu noi scaune de birou moderne si inovative.

 

Scaune de birou moderne

 

    Unul dintre scaunele care pare scos din filmele science-fiction, datorita aspectului inovator, este scaunul de birou modern OFF 939. Aspectul sau modern este conferit de spatarul sau imbracat in piele ecologica de calitate superioara, cu un design aparte ce da un plus de rafinament locului de munca, mai ales ca se fabrica pe alb/negru, culori ce se potrivesc oriunde. Pe langa acestea dispune de un mecanism cu balans pe spate pentru a fi cat mai comod.

 

Scaune de birou moderne

 

    In aceeasi categorie de scaune de birou moderne si eficiente sunt si scaunele de birou OFF 940. Acesta este fabricat din mesh, materialul cel mai cautat la ora actuala pentru calitatile sale, care confera un confort de rang inalt si totodata o pozitie buna si o circulatie buna a aerului, chiar si pentru cei ce petrec mult timp pe el.

 

Scaune de birou moderne

 

    Acesta este dotat cu un sistem inovativ de balans pe spate si blocare in orice pozitie, foarte util oricui il foloseste, iar faptul ca se fabrica pe negru da o nota de eleganta spatiului de lucru.

 

Scaune de birou moderne

 

    Alt scaun ce se aseamana cu cel precedent la capitolul eficienta, comfort dar si stil este scaunul ergonomic OFF 803. Avand si el spatarul si bratele imbracate in mesh ofera tot comfortul dorit, iar faptul ca are un cadrul metalic cromat confera totodata si eleganta.

 

Scaune de birou moderne

 

     Datorita dorintei de a fi cat mai practic si ergonomic acest scaun dispune de un maner pe spatele spatarului pentru a fi transportat mai usor dar si facilitati precum rotirea si balansul scaunului.

 

Scaune de birou moderne

 

Lasa un comentariu