Scaune de birou pentru copii

Postat de Scaune Online 29.10.2014 0 Comentarii Noutati,Scaune de birou,

 

     Cand vine vorba de copiii nostri facem tot ce e posibil ca sa le fie bine; chiar si atunci cand vine vorba de banalul stat la birou. Fie ca stau la birou pentru a face teme sau doar se recreeaza, cei mici au nevoie de un scaun care sa ii ajute sa isi mentina o pozitie buna a spatelui ( deoarece ei fiind in crestere un scaun nepotrivit le poate afecta pozitia si implicit si sanatatea pe viitor) si sa fie si confortabil.

 

Scaune de birou pentru copii

 

     Aceste scaune birou pentru copii sunt diferite de celelalte deoarece sunt create in asa fel incat sa se poate imbina utilul cu placutul. Scaunele birou pentru copii au fost concepute pentru cei mici sa le fie utile atunci cand fac teme sau lucreaza la ceva la birou, dar si placute si comode atunci cand se joaca. Tot pe acest principiu au fost create si aceste scaune birou copii OFF 328 si OFF 619.

 

Scaune de birou pentru copii

 

     Scaunele birou copii OFF 328

 

     Scaunul de birou OFF 328, datorita spatarului mai mic decat in general, se potriveste perfect la copiii de gradinita si clasele primare. Avand in vedere ca la acele varste copiii se joaca mai mult, acest scaun este din otel cromat care pe langa aspectul frumos care i-l confera, are si o rezistenta mai ridicata pentru a face fata nazdravaniilor. Spatarul este din piele ecologica iar varietatea de culori in care este fabricat il fac mai potrivit pentru o fetita. Pe langa acestea scaunul are si un mecanism de reglare a inaltimii pentru a putea fi folosit mai multi ani, avand in vedere ca in perioada aceea copiii cresc mult.

 

Scaune de birou pentru copii

 

Scaunele de birou OFF 328 sunt fabricate din baza si brate metalice, sezut si spatar din lemn multistratificat, imbracat in burete si tapitat cu piele ecologica moale.

Aceste scaune de birou pentru copii au urmatoarele dimensiuni:

 • inaltime sezut: 47 - 59 cm
 • inaltime scaun: 79 - 91 cm
 • inaltime brate: 62 cm - 74 cm
 • dimensiuni sezut: 44 cm (latime) x 39.5 cm (adancime)
 • dimensiuni spatar: 37 cm (inaltime) x 44 cm (latime)
 • distanta intre brate: 49 cm

 

Scaune de birou pentru copii

 

      Scaunele birou copii OFF 619

 

     Scaunul de birou 619, pe de alta parte, are un design diferit fata de cel precedent, avand spatarul mai inalt (potrivit de la 10 ani in sus) si este confectionat din polipropilena ceea ce il face mai usor. Acesta se potriveste mai bine la copiii care deja sunt mai responsabili si au mai multa grija de obiectele din jur; odata cu avansarea in varsta si volumul de teme creste iar ei vor sta mai mult pe scaun decat de obicei, numai bine deoarece sezutul este tapitat cu mesh pentru a oferi o circulatie mai buna a aerului.

 

 Scaune de birou pentru copii

 

     Scaunele de birou OFF 619 au fabricate baza, brate si rama spatarului din polipropilena, iar sezutul si spatarul sunt tapitate cu mesh colorat.

     Scaune de birou pentru copii OFF 619 au urmatoarele dimensiuni:

 • inaltime sezut: 43 - 53 cm
 • inaltime scaun: 87 - 97 cm
 • inaltime brate: 59 cm - 69 cm
 • dimensiuni sezut: 44 cm (latime) x 49 cm (adancime)
 • dimensiuni spatar: 48 cm (inaltime) x 43 cm (latime)
 • distanta intre brate: 45 cm

 

Scaune de birou pentru copii

 

Lasa un comentariu