Scaune birou tapitate cu mesh

Postat de Scaune Online 10.11.2014 0 Comentarii Scaune de birou,

 

     Daca lucrati intr-un mediu in care trebuie sa stati mult pe scaun, la birou, cu siguranta vreti, pe cat posibil, sa aveti cat mai mult confort, sa lucrati mai cu spor si sa va faca placere locul in care va desfasurati activitatile. Desi multi se chinuie sa isi decoreze biroul sa semene tot mai mult cu casa acestora, decorandu-l cu fel de fel de lucruri; de la poze pana la jucari preferate, crezand ca asa se vor simti mult mai bine la servici, nu realizeaza ca cele mai simple schimbari pot transforma radical biroul la care se intorc in fiecare zi.

     De exemplu, o schimbare simpla poate fi chiar alegerea unui nou scaun de birou. Daca serviciul dumneavoastra implica multa munca si concentrare ar fi bine sa optati pentru un scaun de birou din mesh ( cu plasa), deoarece acestea permit o circulatie mai buna a aerului si implicit senzatia de confort este mult mai ridicata decat la celelalte.

                                                                                                                                                                                                                                                

                                                             Scaune birou OFF 907Scaune birou OFF 907

 

 

     Scaune birou OFF 622

 

    Daca aveti un loc de munca placut, unde nu vi se impun anumite reguli rigide si puteti decora biroul dupa bunul plac, puteti opta pentru scaunul de birou OFF 622, care are culori vii, garantate sa ridice moralul la locul de munca.

Ca si celelalte scaune de birou tapitate cu mesh, scaunele de birou OFF 622 sunt fabricate dintr-un schelet de otel cromat (baza si pistonul), sezutul si spatarul sunt fabricate din lemn stratificat, imbracat in buret si tapitate cu mesh, iar manerele sunt din plastic, cu finisaje cromate.

Dimensiunile acestor scaune de birou OFF 622 sunt:

    inaltime scaun 98-108 cm
    inaltime sezut 48-58 cm
    inaltime brate 67-77 cm
    dimensiuni sezut 47 cm (latime) x 48 cm (adancime)

 

 

    Scaune birou OFF 907

 

Scaune birou OFF 907

 

       Daca nu sunteti amator de scaune colorate puteti opta pentru alte doua scaune, putin mai serioase : scaune birou OFF 907 si scaune ergonomice OFF 600. Ambele scaune ofera o prestanta mai deosebita datorita culorii lor sobre (exceptie scaunele ergonomice OFF 600 care se fabrica si pe rosu), dar un scaun bun nu il constituie doar culoarea acestuia, trebuie luat in evidenta si celelalte calitati care fac aceste doua scaune sa fie cele mai bune alegeri pentru biroul dumneavoastra.

Pe langa cele enumerate pana acum nu putem sa trecem cu vederea si faptul ca spatarul ofera suportul de care ai nevoie la locul de munca, iar tetiera din piele ecologica aduce un plus de confort pentru momentele in care vreti sa va relaxati putin.

Scaunul de birou  OFF 907 este disponibil in culorile negru si maro, iar in curand si pe culoarea alba, iar scaunul ergonomic OFF 600 este disponibil pe negru si rosu.

 

Scaune birou OFF 907

 

Fie ca alegeti un scaun mai colorat sau unul mai serios pentru biroul dumneavoastra, scaunele din mesh vor fi intotdeauna o alegere fericita in obtinerea confortului dorit. Aceste scaune de birou din mesh sunt in acelasi timp si cele mai vandute scaune de birou,atat datorita calitatii lor excelente, dar cat si pretului redus cu care se comercializeaza acest tip de scaune.

 

Scaune birou OFF 907

 

Lasa un comentariu