Scaune de bar pentru o seara perfecta

Postat de Scaune Online 15.01.2016 0 Comentarii Scaune bar,Sfaturi,

 

     Daca sunteti genul de persoana caruia ii place sa iasa des in oras pentru a socializa si pentru a se simti bine, cu siguranta o seara reusita tine, de multe ori, si de locatia aleasa. De multe ori, ambientul in care va petreceti timpul va poate influenta starea iar asa, o seara care ar fi putut fi reusita poate deveni una de care nu vrei sa iti mai aduci aminte. Daca optati pentru localuri, aspectul interior si mobilierul acestuia trebuie sa fie cat mai placut pentru a va simti cat mai bine, din clipa in care intrati inauntru si pana plecati.

 

     Fie ca alegeti un local mai select sau unul mai nonconformist mobilierul trebuie sa fie in ton cu tematica localului. Scaunele, canapelele, mesele si toate cele trebuie sa fie in concordanta cu atmosfera incaperii. Pentru barul unui local mai elegant, culorile mai inchise se potrivesc cu restul incaperii, asa ca scaunul clasic de bar ABS 152 este o alegere inteleapta. Datorita designului clasic si a culorii, scaunul are un aspect mai serios, ce va da impresia, celui care se va aseza pe el, de putere si in acelasi timp eleganta, multumita piciorului din crom ce confera un aspect rafinat in combinatie cu culoarea tapiteriei.  

 

scaune bar pentru o seara perfecta - scaune de bar ABS 152

   

     Pentru un local cu tematica mai colorata scaunul modern de bar ABS 101 se potriveste de minune. Argumentul cel mai valabil ramane sortimentul de culori vii in care se fabrica acest scaun, toate mergand de minune cu un local mai vesel sau excentric. Nu este de lepadat nici aspectul scaunului, care este foarte inovativ si modern, diferit cu mult de cel clasic. Pe langa acestea materialul din care este facut confera stabilitate chiar daca are un aspect mai lucios; modelul sau permite asezarea fara probleme si fara a aluneca de pe el, iar daca nu va convine inaltimea, scaunul se regleaza pana la inaltimea dorita.

 

scaune de bar pentru o seara perfecta - scaune de bar ABS 101

 

     Indiferent de tipul de scaun de bar preferat, clasic si in culori sobre sau modern si in culori deschise si pastelate, alegerea tipului de scaun preferat tine mai mult de ergonomia si confortul acestuia, decat de design si culori.

Lasa un comentariu