Principalele caracteristici ale scaunelor de bar

Postat de Scaune Online 24.02.2017 0 Comentarii

Principalele caracteristici ale scaunelor de bar

 

 

 

Scaune de bar

 

 

 

Indiferent ca in bucataria ta este amenajat un spatiu-bar, fie ca detii o afacere in domeniul horeca, trebuie sa stii ca un scaun intr-o astfel de incapere face diferenta. Scaunele de bar, cu precadere celor care activeaza intr-o asemenea afacere, sunt elemente care marcheaza centrul de interes intr-o astfel de incapere. Si asta nu o spun doar specialistii in amenajari interioare, ci si clientii.

 

 

Clientii se intorc, de fiecare data, acolo unde s-au simtit bine, confortabil si s-au bucurat din plin de ambientul relaxant si placut. Elementul de baza, care stimuleaza aceasta senzatie, este scaunul de bar. O conversatie, un flirt, o ghidusie, toate incep, de fiecare data, la bar.

 

 

 

 

 

Care sunt principalele caracteristici ale unui scaun de bar?

 

 

Mobilierul horeca nu trebuie sa fie ales precum cel de acasa. In cazul acesta, mobilierul trebuie sa se plieze nevoilor clientilor si nu pe ale tale. Daca acasa alegi scaune de bar adaptate dimensiunilor si pieselor de mobilier ale incaperii, intr-un spatiu destinat publicului, trebuie sa tii cont de anumite aspecte importante.

 

 

 

1.Scaunele de bar trebuie sa fie confortabile

 

Principala caracteristica a unui scaun de bar este nivelul de comoditate. Cu cat acesta este mai confortabil cu atat ii vei transmite clientului ideea de grija fata de acesta. Cele mai confortabile scaune de bar sunt cele tapitate. Datorita materialului dens care acopera structura scaunului, clientul se va simti comod si relaxat. Scaunele din lemn sau plastic pot fi la fel de confortabile daca le alegi pe cele cu spatar si manere.

 

 

 

2.Scaunele de bar trebuie sa fie rezistente

 

O caracteristica importanta, daca nu cea mai importanta, o reprezinta rezistenta unui scaun de bar. Atat timp cat planurile tale nu sunt sa redecorezi permanent barul, trebuie sa iei in calcul faptul ca un scaun de bar trebuie sa reziste in timp. De asemenea, un scaun de bar trebuie sa fie suficient de rezistent si pentru persoanele cu greutate. Prin urmare, acorda importanta materialului din care este conceput. Opteaza pentru scaune de bar din lemn masiv, metal sau plastic cu o duritate ridicata ( tip ABS - tripolimer).

 

 

 

3.Scaune de bar trebuie sa fie reglabile

 

Important la un scaun de bar, este proprietatea de a fi ajustabil inaltimii persoanei. Daca la bar se prezinta o persoana miniona si nu poate ajunge la sezutul scaunului, cu siguranta, aceasta nu va mai veni si a doua oara. Totodata, o persoana inalta care se va aseza pe scaun si va avea o pozitie aplecata catre bar, nu se va simti foarte comod. Opteaza pentru un scaun cu sistem de reglare simplu, eventual cu un sistem hidraulic de ridicare/coborare.

 

 

 

4.Scaunele de bar trebuie sa fie suficient de incapatoare

 

Scaunele cu manere nu sunt tot timpul cele mai incapatoare. Daca sezutul nu este suficient de lat, atunci acesta risca sa fie incomod. Cele mai versatile sunt scaunele fara manere.

 

 

 

5.Scaunele de bar trebuie sa aiba un mecanism de rotire

 

Pentru un grad ridicat de confortabilitate, este indicat sa alegi scaune de bar cu sistem de rotire in jurul axului central, care sa ii permita clientului mobilitate si flexibilitate.

 

 

 

Daca esti in cautare de scaune de bar potrivite locatiei tale, atunci ScauneOnline iti ofera o gama variata la preturi rezonabile.

 

 

 

Lasa un comentariu