De ce sa cumperi un scaun de birou cu masaj?

Postat de Scaune Online 03.03.2017 0 Comentarii

De ce sa cumperi un scaun de birou cu masaj?

 

 

 

 

Scaune de birou cu masaj

 

 

 

 

 

Cea mai mare parte din timpul tau o petreci sezand: pe scaunul de birou, scaunul din masina, din bucatarie, cel din cabinetul medical, din sala de asteptare. Fiecare dintre ele isi pune amprenta asupra pozitiei tale, indreptandu-ti spatele sau deformandu-ti postura, in functie de cat de drept alegi sa stai.

 

 

Dar perioada cea mai mare din zilele lucratoare este petrecuta pe scaunul de la birou. Acest fapt atrage dupa sine consecinte asupra starii de sanatate a organismului tau, astfel apar: dureri de spate, gat intepenit, picioare umflate. Si cum faci sa te asiguri ca dispui de tot confortul si de toata comoditatea necesare pentru desfasurarea activitatii tale? Optezi pentru un scaun de birou cu masaj.

 

 

 

 

De ce sa alegi un scaun de birou cu masaj?

 

 

 

Conform unui studiu publicat in revista „American Psychologist”, masajul la birou imbunatateste acivitatea la munca. Experimentul a constat intr-o pauza de 15 minute pentru un grup si 15 minute de masaj pentru un alt grup. Rezultatele au demonstrat ca cei care primisera pauza au continuat activitatea in acelasi ritm, in timp ce aceia care au beneficiat de masaj si-au amplificat capacitatea de a rezolva task-uri mai complicate, precum si probleme de logica si matematica.

 

 

Totodata, un masaj scurt (de 10-15 minute) amelioreaza oboseala, elibereaza tensiunea si energizeaza organismul si mintea. Vei putea dispune de mai multa motivatie si implicare in proiectele aflate in curs.

 

 

De asemenea, un scaun cu masaj iti corecteaza pozitia inadecvata a corpului pe care de obicei o adopti la birou din prea mult stat jos, a oboselii si a disconfortului unui scaun obisnuit.

 

 

 

 

De unde poti achizitiona un scaun de birou cu masaj?

 

 

 

Pe ScauneOnline.ro poti gasi o gama variata de scaune cu optiunea de masaj pentru ca tu sa te bucuri de relaxare si confort la locul de munca. Sunt realizate din materiale diferite, au o forma ergonomica, perfecta pentru a sustine corect spatele si a atenua disconfortul coloanei.

 

 

Scaunele sau fotoliile cu masaj permit mai multe tipuri de reglaje: de balans pentru fata si spate, pe verticala pentru inaltimea sezutului, blocarea balansului in orice pozitie doreste utilizatorul, control greutate, reglarea bratelor si a sezutului. In plus, aceste scaune ofera un sistem de masaj ce utilizeaza mai multe programe de masaj cu diverse nivele de intensitate.

 

 

 

 

 

Lasa un comentariu