Cele mai bune structuri ale bazei pentru scaunele de birou

Postat de Scaune Online 12.01.2018 0 Comentarii

Cele mai bune structuri ale bazei pentru scaunele de birou

 

 

 

 

Cele mai bune structuri ale bazei pentru scaunele de birou

Sursa foto: pixabay.com

 

 

 

 

 

     Atunci cand iti cumperi un scaun de birou, unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie sa tii cont este tipul bazei scaunului respectiv. Pentru ca ai nevoie atat de stabilitate, cat si de mobilitate, atunci cand te afli la birou, oferta noastra abunda de scaune cu structuri diferite ale bazei, in functie de nevoile tale. Nu iti ramane decat sa intri pe site-ul nostru si sa alegi exact acel model care ti se potriveste cel mai bine, sau sa citesti in continuare acest articol, pentru a afla mai multe despre baza perfecta a unui scaun de birou.

 

 

 

 

Baza pe roti

 

OFF 909 NEGRU

     Acest tip de baza este foarte preferat de angajatori, datorita mobilitatii sale incredibile. Suprafetele potrivite pentru acest tip de baza sunt: mocheta sau parchetul laminat. Sunt foarte utile intr-un open space, acolo unde angajatii comunica foarte mult verbal. Prezinta o stabilitate foarte buna, datorita celor 5 puncte de sprijin. Este la fel de util pentru biroul de acasa, sau pentru camera copilului, avand o inaltime reglabila, materiale confortabile si suporturi pentru brate. Asa ca daca vrei o libertate de miscare foarte buna si un scaun ce poate fi folosit atat la birou, cat si acasa, nu ezita sa iti cumperi un scaun de birou cu o baza pe roti. Extrem de util si foarte confortabil, se va potrivi perfect atat pentru o munca dinamica, dar si pentru teme sau proiecte.

 

 

 

 

Baza fixa cu dublu cadru

 

HRC 613 NEGRU

     Acest tip de scaun de birou, cu baza fixa formata din doua cadre paralele dispuse longitudinal, este o piesa de mobilier extrem de stabila. Aceasta caracteristica este oferita de cateva detalii de design, pe care le vom explica in cele ce urmeaza. In primul rand, lipsa rotilor anuleaza sansa unei mobilitati atat de mari, ca in cazul primului exemplu. Apoi, cele doua cadre dispuse longitutinal formeaza o priza incredibila, iar elementele antiderapante reprezinta un element de siguranta in plus, pentru a fi sigur ca te bucuri de cea mai buna stabilitate.

 

 

 

 

Baza tip sanie

 

OFF 832 negru

     Acest tip de baza ofera un mix foarte bun intre stabilitate si confort. Oferind un balans foarte bun, reusind astfel sa te lasi pe spate sau sa stai intr-o pozitie dreapta, acest tip de baza nu permite nici deplasarea, nici alunecarea, indiferent de podeaua pe care este asezat. Daca pe baza se afla si o serie de elemente antiderapante, atunci poti spune ca ai gasit cel mai stabil scaun pentru biroul. Pe site-ul nostru, la sectiunea “Scaune de birou”, vei gasi o multime de modele cu baza tip sanie. Daca ai nevoie nevoie de ajutor, nu ezita sa ne ceri sfatul in casuta de chat din partea dreapta.

 

 

 

 

     Iata 3 structuri de baza extrem de populare, pe care le vei gasi la mai toate scaunele de birou din oferta noastra. In functie de nevoile tale, poti alege fie un scaun cu baza pe roti, ce iti ofera o mobilitate excelenta, sau un scaun de birou cu baza tip sanie, pentru o stabilitate de vis si un confort pe masura.

 

 

Lasa un comentariu