Cele mai bune motive pentru a-ţi lua un scaun directoral

Postat de Scaune Online 18.10.2017 0 Comentarii

Cele mai bune motive pentru a-ţi lua un scaun directoral

 

 

 

 

 

cele mai bune motive pentru a-ti lua un scaun directoral

Sursa foto: pexels.com

 

 

 

 

 

     Datorită design-ului, a finisajelor deosebite şi a materialelor alese, scaunele directorale sunt o carte de vizită pentru managerii de top. Eleganţa cu care sunt îmbinate componentele şi modul în care produsul final comunică de foarte multe ori o anumită atitudine, reprezintă principalele motive pentru care foarte mulţi manageri îl aleg pentru birourile lor. De aceea, îţi prezentăm în rândurile de mai jos motivele pentru care este indicat să îţi cumperi un scaun directoral, dacă vrei să laşi o impresie deosebită partenerilor tăi, încă de la prima întâlnire:

 

 

 

Sunt realizate din cele mai bune materiale

 

 

     Un scaun directoral de top este realizat din piele naturală, datorită avantajelor pe care acest tip de tapiţerie le oferă. În primul rând, pielea naturală este mult mai confortabilă decât cea ecologică. Cu timpul, vei sesiza că scaunul tău devine din ce în ce mai comod, tocmai datorită faptului că pielea naturală devine mult mai maleabilă în timp. De asemenea, atunci când vorbim de un scaun directoral de top, materialele secundare sunt întotdeuna superioare. De la detaliile de design, realizate din lemn preţios, până la inserţiile metalice ce îmbină clasicul cu noul, producătorii scaunelor directorale reuşesc să ofere o experienţă unică.

 

 

 

Design-ul este conceput să impună respect şi admiraţie

 

 

     Liniile şi detaliile acestui tip de scaun nu au cum să treacă neobservate într-o întâlnire de afaceri. De aceea, design-ul joacă un rol extrem de important în realizarea unui astfel de produs de top. Prin liniile sale cursive, spătarul dictează o poziţie autoritară. Văzut în întregime, scaunul directoral este un produs complet, iar toate componentele sale, de la roţi şi până la suporturile pentru braţe, sunt dictate de perfecţiune. Formele rotunjite ale sale au fost special concepute pentru a asigura cel mai bun confort, în timpul şedintelor lungi şi extenuante.

 

 

 

Culorile alese sunt perfecte pentru acest tip de scaun

 

 

     Pe site-ul nostru vei găsi o gamă întreagă de scaune directorale, oferind o cromatică variată şi un contrast perfect al elementelor. Cele mai portivite nuanţe pentru un scaun directoral rămân în continuare cele dictate de nuanţa tapiţeriei, de obicei aceasta fiind neagră sau maro. Pornind apoi de la nuanţele de tapiţerie alese, se construieşte o întreagă poveste bazată pe culori, umbre şi lumini. Clienţii se pot bucura astfel de un adevărat spectacol cromatic, ce se ccompletează perfect cu eleganţa materialelor şi confortul oferit de acestea.

 

 

     Mai sus ţi-am prezentat doar câteva dintre multele motive pentru care îţi poţi cumpăra un scaun directoral. Îl poţi utiliza şi acasă, în confortul căminului tău, însă cel mai potrivit cadru pentru a-i pune în lumină adevăratele sale calităţi, este biroul. Dacă ocupi o poziţie-cheie într-o companie de top şi vrei că atât angajaţii cât şi partenerii de afaceri să te respecte, scaunul directoral este soluţia ideală.

 

 

Lasa un comentariu