Ce sunt scaunele directoriale si care sunt avantajele lor

Postat de Scaune Online 13.07.2016 0 Comentarii

 

 

 

scaune directoriale

 

 

     Fiecare om este rege in casa lui, iar fiecare rege are nevoie de un tron pe masura. Scaunele directoriale sunt varianta moderna a tronurilor, de aceea acestea trebuie sa fie alese in perfect acord cu personalitatea, preferintele, pozitia sociala si necesitatile fizice ale ocupantului.

     Suna un pic prea pretentios? Sa desfacem firul in patru...

 

 

 

Unde folosim un scaun directorial?

 

     Scaunul directorial nu isi are rostul in orice spatiu, in mod evident, deoarece, prin design-ul sau, impune o anumita postura celui care il ocupa. Atunci cand nu sunt in showroom-uri, scaunele directoriale se afla in apropierea unui birou sau a unei mese de sedinte.

     Astfel de scaune pot fi utilizate in amenajarea unui spatiu de lucru pentru acasa, a unui cabinet personal sau in spatii de birouri. Oricum ar fi, acestea sunt folosite pentru ca mediul de lucru sa fie cat mai confortabil, dar si pentru a oferi o anumita stare de spirit celui care se asaza pe scaun.

 

 

 

Modele de scaune directoriale – cum le potrivim in mediul de lucru?

 

     De cele mai multe ori, intr-un spatiu de birouri se foloseste un singur scaun directorial pentru a-l pune in evidenta pe ocupantul sau ca fiind persoana responsabila din acea zona. Atunci cand intr-o camera este necesar sa existe mai multe astfel de scaune (de exemplu, intr-o sala de sedinte pentru asociatii companiei), este recomandat sa fie ales un singur model pentru a fi pastrata unitatea estetica si sa se incerce asezarea acestora intr-un mod simetric.

 

     Indiferent ca in spatiul de birouri este nevoie de un scaun directorial sau mai multe, acesta trebuie ales si in functie de preferintele ocupantului, dar si in acord cu celelalte obiecte de mobilier aflate in aceeasi incapere. Cel mai important este ca fiecare dintre aceste scaune directoriale sa fie potrivit cu biroul corespunzator, in functie de dimensiuni, culori, materiale folosite si texturi.

 

     Sigur, asortarea cromatica este cea mai mica dintre probleme, echilibrul estetic putand fi recuperat cu usurinta cu ajutorul catorva accesorii cum ar fi o pernuta decorativa pe scaun, decoratiuni personalizate asezate pe birou, o mocheta care sa corespunda paletei cromatice sau cateva rame sau tablouri asezate cu grija pe peretii din jur.

 

 

 

 

Cum raspunde un scaun directorial necesitatilor fizice ale individului?

 

 

     In mod tacit, dar constiincios. Se vor alege anumite modele de scaune directoriale in functie de inaltimea persoanei care il va ocupa, acest lucru reflectandu-se in pozitia bratelor, dimensiunile sezutului si inaltimea spatarului. De asemenea, pentru persoanele cu diferite probleme ale coloanei vertebrale, este recomandata probarea scaunului, pentru a verifica daca designul si curbura spatarului sunt potrivite pentru sprijinirea zonei lombare.

 

     In acelasi timp, noile modele de scaune directoriale sunt usor de adaptat necesitatilor fiecaruia, acestea din urma fiind reprezentate de gradul de inclinare a spatarului, lasarea spatarului pe spate, inaltimea sezutului si inaltimea scaunului.

 

 

 

 

Beneficiile scaunelor directoriale

 

     De ce ar alege cineva un scaun directorial in locul unui simplu scaun de birou? Pentru ca oricare dintre zecile de modele de scaune directoriale listate pe ScauneOnline.ro are un design elegant, impunator, ofera un grad sporit de confort si dispune de functia de balans si de tot felul de mecanisme de ajustare a pozitiei si inaltimii scaunului, asa incat persoanele care aleg un astfel de scaun sa poata sedea in voie.

 

     Cine isi doreste un scaun directorial poate alege un design elegant, industrial, modern, masculin sau glamorous, iar materialele din care scaunele sunt confectionate sunt imbinate intr-un stil armonios, variind intre piele naturala sau piele ecologica pentru sezut, spatar si cotiere si metal cromat, otel si lemn. Iar daca toate acestea nu sunt suficiente optiuni pentru asigurarea confortului, exista si scaune cu functia de masaj (sistem pentru masaj incorporat).

     Zeci de modele de scaune directoriale sunt listate ordonat pe ScauneOnline.ro, asa incat oricine isi doreste un scaun directorial sa isi poata alege varianta optima pentru sine, pe masura bugetului si ego-ului sau.

 

 

Lasa un comentariu