Care sunt avantajele folosirii unui scaun directorial

Postat de Scaune Online 05.01.2017 0 Comentarii

Care sunt avantajele folosirii unui scaun directorial

 

 

Scaun directorial de la ScauneOnline

 

 

 

Munca la birou presupune si un anumit grad de confort pentru a fi eficienta, asta pentru ca oamenii au nevoie in general sa se simta comod pentru a fi productivi. Statul pe scaun pentru mai multe ore poate fi destul de solicitant mai ales pentru zona lombara. Pentru a evita acest tip de disconfort atunci cand lucrezi foarte mult la birou, un scaun directorial este solutia cea mai la indemana de care te poti bucura!

 

 

 

Alege un scaun directorial….

 

 

1. Datorita confortului

Scaunele directoriale sunt construite astfel incat sa iti ofere confortul de care ai nevoie (Afla de AICI unde putem folosi scaunele directoriale). Diferentele care il fac superior unui scaun obisnuit sunt numeroase. Cea mai importanta dintre ele este de departe aceea ca cele directoriale ofera suport spatelui si mentin pozitia corecta a coloanei vertebrale. Totodata, modelele existente pe piata dispun de mecanisme si componente de ajustare a inaltimii scaunului, de reglare a bratelor, de inclinare a spatarului si chiar de suport pentru gat - asa numitele tetiere. Toate acestea sunt menite sa-ti asigure starea de relaxare de care ai nevoie atunci cand ai foarte mult de lucru in fata biroului. In functie de preferintele tale si de bugetul pe care il aloci acestei achizitii, exista chiar si scaune directoriale cu functie de masaj.

 

model scaun directorial de la ScauneOnline.ro

 

 

2. Datorita rezistentei

Preturile scaunelor directoriale sunt, in functie de model si de facilitatile cu care sunt dotate, mai scumpe decat cele obisnuite, insa reprezinta o investitie care merita. De ce? Pentru ca sunt foarte rezistente si astfel inseamna ca trecerea timpului nu-si va pune foarte mult amprenta asupra lor, iar semnele de uzura vor fi aproape insesizabile. Materialele din care ele sunt realizate sunt durabile si de calitate. In general, se foloseste metal cromat la realizarea picioarelor si a sezutului, iar tapiteria poate fi din piele naturala sau ecologica.

 

 

3. Datorita designului

Designul unui scaun directorial este cu siguranta mai impunator si mai atractiv decat al unui scaun clasic. Modul in care sunt realizate finisajele, cusaturile si chiar si materialele din care sunt confectionate aduc un plus de stil spatiului in care este asezat scaunul. Mai mult decat atat, asa cum sugereaza si denumirea, un scaun directorial atribuie o oarecare prestanta si autoritate celui care il ocupa. Am putea spune chiar ca ne putem da seama de functia pe care o ocupa un anumit angajat intr-o companie dupa tipul de scaun pe care il ocupa. Ce arata mai bine - un scaun directorial tapitat din piele sau un scaun clasic, neutru?

 

 

 

Bucura-te de confortul scaunelor directoriale de pe ScauneOnline.ro

 

 

Pentru ca tinem la sanatatea ta, iti punem la dispozitie scaune directoriale de calitate, care sa-ti satisfaca atat nevoia de confort si sa mentina starea de relaxare pe intreg parcursul folosirii sale. Si pentru ca nu vrem ca pretul sa reprezinte o piedica in achizitionarea unui astfel de produs, am lansat oferte prietenoase pentru bugetul tau.

 

 

Bucura-te de discount-urile la colectia de scaune directoriale de pe scauneonline.ro!

 

 

Lasa un comentariu