3 sfaturi pentru amenajarea unei insule de bucatarie - Ce rol joaca scaunele de bar?

Postat de Scaune Online 08.06.2018 0 Comentarii

3 sfaturi pentru amenajarea unei insule de bucatarie - Ce rol joaca scaunele de bar?

 

 

 

3 sfaturi pentru amenajarea unei insule de bucatarie

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/white-wooden-kitchen-island-1027508/

 

 

 

 

 

     Daca esti in cautarea a mai mult spatiu de depozitare, iti doresti o bucatarie practica, in care totul sa fie la indemana si sa castigi in felul acesta timp cu pregatirea mesei, este un lucru posibil chiar si intr-un spatiu mic. Insula de bucatarie are rol practic, decorativ si faciliteaza gatitul.

 

 

 

 

 

 

Zona de bar

 

 

     Pentru micul dejun sau mese luate pe fuga, vei adora insula ta de bucatarie. Va fi foarte usor ca persoana care gateste sa aiba alaturi prezenta unei persoane, astfel incat timpul cu pregatirea cinei sa fie petrecut in mod placut, purtand conversatii.

 

    Cum amenajezi insula de bucatarie? Un rol important este dat de alegerea unor scaune de bar potrivite cu inaltimea insulei tale. Pe site-ul ScauneOnline.ro ai o varietate de modele de scaune bar si sunt precizate pe desen toate dimensiunile pe care ai nevoie sa le stii.

 

 

     Tine cont ca ai la dispozitie atat scaune de bar cu spatar, cat si fara, din materiale diferite: piele ecologica, lemn, plastic, stofa, otel.

 

 

     Asorteaza culoarea scaunelor de bucatarie cu un obiect decorativ pe care sa-l asezi pe insula de bucatarie, fie ca este un bol, un castron de fructe, o vaza, un suport de servetele.

 

 

 

 

 

 

Spatiu de depozitare

 

 

     Insula de bucatarie poate deveni un real ajutor pentru ca tu sa iti poti depozita lucrurile utile. Poate fi vorba de etajere, astfel obiectele vor fi la vedere. In acest caz poti folosi cutii colorate de depozitare, borcane. O alta optiune, care ti s-ar putea parea mai practica, este cea a sertarelor si dulapurilor.

 

 

     De asemenea, poti profita de spatiul de depozitare si adauga pe etajere cartile, jocurile celor mici sau diferite documente de care ai nevoie cand lucrezi de acasa. Asadar, poti face din insula de bucatarie inclusiv un spatiu de munca si de joaca. Adauga si scaune de bar confortabile, cu spatar.

 

 

 

 

 

 

In armonie

 

 

     Insula de bucatarie are un rol central, prin urmare necesita foarte multa atentie, daca materialul, culorile se integreaza usor cu restul camerei, lucru valabil si in cazul scaunelor de bar. Cele din lemn se potrivesc aproape cu orice stil. Scaunele de bar stil taburete, sunt potrivite pentru spatiile mici, ele pot fi ascunse sub blatul barului, astfel incat sa nu mai fie observate. Daca iubesti confortul, iti place sa te uiti la televizor in bucatarie sau sa iti savurezi linistit cafeaua in weekend, poti opta pentru un scaun de bar care iti permite sa te asezi pe spate, inclusiv sa iti relaxezi bratele. In cazul acesta nu vei avea loc pentru mai multe scaune de bar, insa doua pot fi potrivite, chiar si unul singur.

 

 

     Formeaza un tot intre insula de bucatarie si restul camerei, fie ea chiar sufragerie. Imbina armonios culorile, materialele. Daca este necesar, vino cu elemente adiacente care sa te ajute, prosoape de bucatarie in culoarea pe care o urmaresti, cani, vase, rame foto, suporturi pentru cani sau pentru farfurii.

 

 

 

     Bucura-te de gama variata de scaune de bar disponibila pe ScauneOnline si amenajeaza-ti insula de bucatarie fara nicio restrictie.

 

 

Lasa un comentariu