Menu
Your Cart

Black Friday la ScauneOnline

   Conditiile de desfasurare a campaniei Black Friday la ScauneOnline.ro


   Campania promotionala Black Friday este valabila doar pe teritoriul Romaniei si doar pentru produsele listate in pagina campaniei, in limita stocului disponibil, exclusiv in perioada 15 noiembrie 2019 ora 0:01 – 17 noiembrie 2019 ora 23:59 (ora Romaniei).

   Preturile oferite in cadrul campaniei sunt valabile doar pentru comenzile efectuate ONLINE, prin crearea unui cont de utilizator, iar livrarea se va face la adresa precizata de client in formularul de comanda in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data comenzii.

   Transportul este gratuit pentru cosurile de cumparaturi ce insumeaza mai mult de 70 lei.

   Numarul maxim de scaune ce vor putea fi achizitionate in cadrul campaniei BLACK FRIDAY este este de 10 bucati pe utilizator. Un cumparator nu poate avea mai multe conturi de utilizator.

   In aceasta perioada, nu vor putea fi preluate comenzi telefonic sau la magazin. In acelasi timp, pentru a putea procesa cat mai rapid comenzile clientilor, produsele nu vor putea fi ridicate din magazin, ci vor fi expediate prin curier rapid.

   Comanda este considerata procesata numai dupa ce clientul a fost contactat de un reprezentant al ScauneOnline.ro si i s-a confirmat preluarea comenzii si existenta pe stoc a produselor solicitate.


Spor la cumparaturi!

Echipa ScauneOnline.ro