Sorteaza dupa

Interval de pret (in lei)
 
Culoare
Material
Stoc
Afiseaza
Abonare NEWSLETTER
Inscrie-te la newsletterul onlineScauneOnline.ro pentru ultimelenoutati si stiri. Inscrie-te!
 • scaune online pe twitter
 • ScauneOnline.ro pe facebook
Livrare gratuita
Scaune
Descarca oferta PDF - descarca oferta completa in format .pdf
Descarca fisier PDF
 • Fotoliu de birou din piele OFF 1610
  LIVRARE GRATUITA

  Fotoliu de birou din piele OFF 1610

  Fotoliul de birou din piele OFF 1610 este alcatuit din sezut si spatar (suprafata de contact) din piele naturala de lux, spatele din piele ecologica, baza din otel acoperit cu lemn, bratele din lemn.

  Scaunul de birou OFF 1610 permite lasarea spatarului pe spate pana la un unghi de 90 grade, fata de pozitia initiala, precum si reglajul sezutului pe inaltime.

  Este un fotoliu de birou de lux, acoperit cu piele naturala in nuante de maro (vezi poze).

  1 299,52 Lei (cu TVA)
  vezi detalii
 • Scaune ergonomice de birou OFF911
  LIVRARE GRATUITA

  Scaune ergonomice de birou OFF911

  Scaunele ergonomice OFF 911 se remarca prin optiunile de reglare ce se pot efectua atat la nivelul sezutului si tetierei, cat si nivelul bratelor.

  Scaunul are sezutul si spatarul tapitate cu mesh, pentru o circulatie imbunatatita a aerului, iar baza este din aluminiu slefuit.

  1 099,88 Lei (cu TVA)
  vezi detalii
 • Scaune de birou cu masaj OFF1662
  LIVRARE GRATUITA

  Scaune de birou cu masaj OFF1662

  Scaune de birou ergonomice executate cu fata si spatarul din piele naturala de lux, spatele din piele ecologica, baza din otel acoperit cu lemn, bratele din lemn. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare , mecanism de balans si functie de masaj

  951,08 Lei (cu TVA)
  vezi detalii
 • Fotoliu cu masaj MAS 038
  LIVRARE GRATUITA

  Fotoliu cu masaj MAS 038

  Modelul MAS 038 este un fotoliu cu functie de recliner (spatarul se lasa pe spate, transformandu-se in pat), baza si bratele din lemn si este tapitat cu piele ecologica neagra.

  Este un scaun rotativ, rezistent, avand cadrul din otel .

  Dispune de functie de masaj prin vibratii.

  936,20 Lei (cu TVA)
  vezi detalii
 • Fotoliu de birou din piele OFF 1621
  LIVRARE GRATUITA

  Fotoliu de birou din piele OFF 1621

  Fotoliu de birou din piele  executate cu fata si spatarul (suprafata de contact) din piele naturala, spatele din piele ecologica, baza din otel acoperit cu lemn, bratele din lemn. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare si  mecanism de balans.

  892,80 Lei (cu TVA)
  vezi detalii
 • Scaune de birou cu masaj OFF933
  LIVRARE GRATUITA

  Scaune de birou cu masaj OFF933

  Scaun managerial ergonomic executat din piele ecologica, bratele din otel cromat acoperite cu piele ecologica si stea metalica cromata. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare mecanism de balans si SISTEM DE MASAJ in cinci puncte, cu cinci programe diferite de masaj (pulsate, tapping, rolling, knedding si auto), cu trei nivele de intensitatate. Produsul este insotit de telecomanda si un adaptor AC 230V/50Hz.

  761,36 Lei (cu TVA)
  vezi detalii
 • Scaun directorial OFF5860
  LIVRARE GRATUITA

  Scaun directorial OFF5860

  Scaun directorial ergonomic executat cu fata si spatarul din piele naturala cal 1, baza din otel cromat, brate din plastic dur acoperite cu piele ecologica. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare si mecanism de balans cu posibilitatea blocarii in orice pozitiei (sistem multiblock)

  659,68 Lei (cu TVA)
  vezi detalii
 • Scaun ergonomic de birou OFF910
  PROMOTIE
  LIVRARE GRATUITA

  Scaun ergonomic de birou OFF910

  Scaunul ergonomic OFF910 se remarca prin multitudinea de reglaje ce se pot face atat la nivel lombar, cat si nivelul bratelor. Scaunul are sezutul tapitat cu piele ecologica, spatarul din mesh pentru o buna circulatie a aerului, iar baza este din otel cromat. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare.

  695,64 Lei pret vechi
  644,80 Lei (cu TVA)
  vezi detalii
 • Scaune de relaxare REL 221
  LIVRARE GRATUITA

  Scaune de relaxare REL 221

  Scaune de relaxare executate cu fata din piele ecologica, folosit in special ca si chaise lounge. Este alcatuit din baza metalica cromata, piston cu gaz pentru reglare pe inaltime, precum si un taburet pentru sprijinirea picioarelor, deasemenea reglabil pe inaltime.

  Acest scaun de relaxare este ideal pentru interioarele moderne.

  644,80 Lei (cu TVA)
  vezi detalii
 • Scaune de birou directoriale OFF 805
  LIVRARE GRATUITA

  Scaune de birou directoriale OFF 805

  Noutatea absoluta la acest model de scaun e reprezentata de pistonul dispus pe orizontala, fapt ce permite balansul spatarului independent de sezut, la o simpla apasare pe buton, precum si blocarea spatarului in orice pozitie se doreste.

  Scaunele directoriale OFF805 sunt fabricate din piele ecologica, stea din polipropilena cu insertii de plastic argintiu, brate din plastic dur tapitate cu piele ecologica, piston cu gaz pentru reglare pe inaltime si mecanism de balans. La imbinari, scaunele pot fi cusute cu ata alba sau cu ata de culoarea pielii ecologice.

  Este un scaun comfortabil, ergonomic, asigurand o postura perfecta a pozitiei de la birou.

  632,40 Lei (cu TVA)
  vezi detalii
 • Scaune de birou cu masaj OFF930
  LIVRARE GRATUITA

  Scaune de birou cu masaj OFF930

  Scaun managerial ergonomic executat din piele ecologica, bratele din otel cromat acoperite cu piele ecologica si stea metalica cromata. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare mecanism de balans si SISTEM DE MASAJ in cinci puncte, cu sase programe diferite de masaj, cu trei nivele de intensitatate si temporizator. Produsul este insotit de telecomanda si un adaptor AC 230V/50Hz.

  623,72 Lei (cu TVA)
  vezi detalii
 • Scaune de birou cu functie de masaj OFF992
  LIVRARE GRATUITA

  Scaune de birou cu functie de masaj OFF992

  Scaun managerial ergonomic executat cu fata si sezutul din piele tip "split leather", bratele din lemn si stea metalica imbracata in lemn. Produsul este prevazut cu cilindru pneumatic de ridicare/coborare mecanism de balans si SISTEM DE MASAJ in 5 puncte, cu trei nivele de intensitatate. Produsul este insotit de telecomanda si un adaptor AC 230V/50Hz.

  558,00 Lei (cu TVA)
  vezi detalii